Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate TVR, dar cu respect fata de banii publici, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa.

Victor Ponta, despre vizita lui Hans Klemm la Palatul Victoria: Am vorbit despre faptul ca in ultimii trei ani si jumatate, Romania s-a dovedit un aliat serios al SUA. Vrem si noi mai mult sprijin si apreciere in problemele noastre (VIDEO)

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a mers miercuri dimineata la Palatul Victoria unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta. I-am urat bun venit. Ma bucur ca dupa trei ani avem un ambasador. Am vorbit desp.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Victor Ponta, despre aprobarea cotelor obligatorii de imigranti la Consiliul JAI: Consiliul European poate sa schimbe in tot sau in parte decizia de astazi

Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara ca miercuri Consiliul European poate sa schimbe in tot sau in parte decizia Consiliului extraordinar JAI referitoare la cotele obligatorii de refugiati, informeaza.

Victor Ponta, despre reactiile oficialilor ungari: Eu propun sa ne conducem tara de la Bucuresti si nu de la Budapesta

Pemierul Victor Ponta a declarat luni, la iesirea de la Comitetul Executiv al PSD, ca declaratiile facute de oficialii maghiari nu sunt indreptatite, in masura in care ei sunt cei care ridica garduri in interiorul spatiului european, adaugand ca eu propun sa ne conducem tara de la Bucuresti si nu de la Budapesta.

Calin Popescu Tariceanu: Acuzatiile in cazul lui Victor Ponta sunt subtiri. Trebuie sa acceptam prezumtia de nevinovatie a premierului (VIDEO)

Calin-Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca acuzatiile de coruptie aduse premierului sunt subtiri si ca motiunea de cenzura initiata de PNL este un drept al lor, un drept insa de care liberalii.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa marim taxa TV, dar TVR-ul sa foloseasca mai bine banii pe care ii primeste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat in cadrul sedintei de Guvern decizia luata miercuri de Parlament privind Televiziunea Publica si sustine ca taxa TV nu se va mari, iar banii pe care TVR-ul ii primeste de la.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce a aflat cati refugiati trebuie sa gazduiasca Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV, referitor la decizia Consiliului JAI privind imigrantii, ca Romania a fost in minoritate, motiv pentru care votul a spus altceva.

Victor Ponta este o vulnerabilitate in plan extern

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca declaratia ministrului de Externe maghiar potrivit caruia Romania nu trebuie sa critice Ungaria in contextul in care avem un premier trimis in judecata, demonstreaza ca Victor Ponta este o vulnerabilitate in plan extern care duce la pierderea credibilitatii Romaniei, arata un comunicat de presa PNL, remis azi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )