Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Guvern, dupa cele 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, luni dimineata, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje.

Premierul Victor Ponta isi preia astazi atributiile

Premierul Victor Ponta si-a incheiat concediul si este asteptat astazi la Palatul Victoria de vicepremierul Gabriel Oprea pentru a-si prelua atributiile. Delegarea sarcinilor catre ministrul de Interne a expirat.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Premierul Victor Ponta, la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 09. 00, la sediul Guvernului. Luni seara, el a precizat ca nu isi va da demisia din fruntea Executivului decat daca va pierde sprijinul coalitiei.

Premierul Victor Ponta s-a intors la guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )