Libnet.ro
UNICEF

17:00

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta, conferinta de presa, de la ora 16.30

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16. Conferinta de presa vine in contextul in care liderii USL s-au intalnit astazi pentru a discuta despre proiectul de descentralizare si Rosia Montana.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

Victor Ponta: Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a confirmat la Antena 3 informatiile aparute in HotNews. ro potrivit carora premierul va pleca intr-o vizita oficiala in SUA. Seful guvernului nu-si explica cum au aparut informatiile in presa si nu stie daca ele au venit pe filiera Cotroceni, iar Traian Basescu a incercat sa-i impiedice vizita peste Ocean.

Ponta, despre vizita in SUA:Nu semnez contracte cu companiile, voi discuta despre planurile viitoare de investitii

Premierul Victor Ponta a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, programul vizitei pe care o va efectua saptamana viitoare in SUA, precizand ca va avea mai multe intalniri cu companii private care doresc sa investeasca in Romania.

Prima zi a vizitei lui Victor Ponta in SUA. Premierul se va intalni cu reprezentanti ai Chevron, ExxonMobil, Motorola, HP dar si cu secretarul american pentru Energie

Premierul Victor Ponta incepe luni vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Seful Executivului se va intalni in cursul zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM. Pe agenda de lucru se afla si o intalnire cu secretarul american pentru Energie, dr. Ernest Moniz.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale/ Am primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, respectiv gaze de sist, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Intrebat de ziaristi daca s-a pus problema ca Chevron sa se retraga din Romania, Ponta a raspuns: Nici vorba de retras din Romania. Premierul sustine ca a primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane. El s-a intalnit la Washington cu reprezentantii companiilor Motorola, Hewlett-Packard, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu.

Victor Ponta, in SUA: Romania are potential nevalorificat, suntem guvern pro-business

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca relatia politico-militara cu SUA functioneaza perfect, iar relatia economica trebuie sa se situeze in aceeasi termeni, intrucat Romania are un potential inca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )