Libnet.ro
UNICEF

15:45

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale/ Am primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale/ Am primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, respectiv gaze de sist, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Intrebat de ziaristi daca s-a pus problema ca Chevron sa se retraga din Romania, Ponta a raspuns: Nici vorba de retras din Romania. Premierul sustine ca a primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane. El s-a intalnit la Washington cu reprezentantii companiilor Motorola, Hewlett-Packard, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu.

Prima zi a vizitei lui Victor Ponta in SUA. Premierul se va intalni cu reprezentanti ai Chevron, ExxonMobil, Motorola, HP dar si cu secretarul american pentru Energie

Premierul Victor Ponta incepe luni vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Seful Executivului se va intalni in cursul zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM. Pe agenda de lucru se afla si o intalnire cu secretarul american pentru Energie, dr. Ernest Moniz.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Romania are potential nevalorificat, suntem guvern pro-business

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca relatia politico-militara cu SUA functioneaza perfect, iar relatia economica trebuie sa se situeze in aceeasi termeni, intrucat Romania are un potential inca.

Victor Ponta, in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii Chevron

Victor Ponta a inceput luni o vizita oficiala de trei zile in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii companiilor ExxonMobil, Chevron, IBM, Motorola, HP, precum si cu secretarul american pentru Energie,.

Victor Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca liderii USL au decis sa prelungeasca cu 30 de zile mandatul Comisiei parlamentare speciale pentru Rosia Montana, pentru a se putea ajunge la o pozitie comuna a PSD si PNL pe aceasta tema.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

Victor Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul legii descentralizarii

Victor Ponta a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta dupa sedinta USL, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru adoptarea proiectului legii descentralizarii, in luna noiembrie,.

Victor Ponta: Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a confirmat la Antena 3 informatiile aparute in HotNews. ro potrivit carora premierul va pleca intr-o vizita oficiala in SUA. Seful guvernului nu-si explica cum au aparut informatiile in presa si nu stie daca ele au venit pe filiera Cotroceni, iar Traian Basescu a incercat sa-i impiedice vizita peste Ocean.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )