Libnet.ro
UNICEF

20:16

Premierul Victor Ponta, conferinta de presa, de la ora 16.30

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, conferinta de presa, de la ora 16.30

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16. Conferinta de presa vine in contextul in care liderii USL s-au intalnit astazi pentru a discuta despre proiectul de descentralizare si Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Ponta, despre vizita in SUA:Nu semnez contracte cu companiile, voi discuta despre planurile viitoare de investitii

Premierul Victor Ponta a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, programul vizitei pe care o va efectua saptamana viitoare in SUA, precizand ca va avea mai multe intalniri cu companii private care doresc sa investeasca in Romania.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, la Sinteza Zilei, incepand cu ora 21. Seful Executivului va discuta despre evenimentele legate de codul rutier, proiectul Rosia Montana si despre marea descentralizare.

Andrei Gerea, propus oficial de premierul Victor Ponta pentru Ministerul Economiei

Liberalul AndreiGerea a fost propus, in mod oficial, de catre premierul Victor Ponta pentru conducerea Ministerului Economiei, relateaza B1 TV. Gerea este nominalizarea facuta de PNL, marti, in urma.

Premierul Victor Ponta se intalneste cu prim-ministrul Republicii Serbia.

Prim-ministrul Victor Ponta il primeste, joi, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul Republicii Serbia, Ivica Dacic.

Ponta: Cred ca cucul nu va mai iesi la 18.30. Nimic nu ucide mai mult un om politic decat ridicolul

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, pe marginea protestelor din comuna vasluiana Pungesti fata de explorarea gazelor de sist din regiune de catre Chevron, despre avarierea masinii ministrului Culturii de catre un grup de manifestanti, dar si despre iesirile publice ale lui Traian Basescu, din cadrul declaratiilor de presa de la ora 18.

Ponta: Nu se mai duc razboaie cu tancuri, ci pentru energie. Chevronul exploateaza, nu vine sa ia gazul si sa-l duca in America

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, la Sinteza Zilei, incepand cu ora 21. Seful Executivului va discuta despre evenimentele legate de codul rutier, proiectul Rosia Montana si despre marea descentralizare.

Ponta: Cred ca cucul nu va mai iesi la 18.30 pentru o anumita perioada. Nimic nu ucide mai mult un om politic decat ridicolul

Premierul Victor Ponta, invitat in joi seara, la emisiune Sinteza Zilei de la Antena 3, a vorbit pe marginea protestelor din comuna vasluiana Pungesti fata de explorarea gazelor de sist din regiune de catre gigantul american Chevron, dar si despre avarierea masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, de catre un grup de manifestanti, in centrul Bucurestiului.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Victor Ponta: Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a confirmat la Antena 3 informatiile aparute in HotNews. ro potrivit carora premierul va pleca intr-o vizita oficiala in SUA. Seful guvernului nu-si explica cum au aparut informatiile in presa si nu stie daca ele au venit pe filiera Cotroceni, iar Traian Basescu a incercat sa-i impiedice vizita peste Ocean.

Victor Ponta: Astazi voi prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri dupa-masa va prezenta programul vizitei sale in Statele Unite de saptamana viitoare. Deoarece va fi plecat toata saptamana, vineri a avut loc o sedinta extraordinara de Guvern. Mai sunt cateva puncte pe ordinea de zi, deoarece saptamana viitoare nu vom avea sedinta miercuri, voi fi in Statele Unite. De abia vineri, pe 25, este sedinta de Guvern. Astazi dupa-amiaza o sa sustin o declaratie de presa pentru a prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii. Intre timp, insa, Guvernul ramane la treaba, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )