Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premiul Nobel pentru Pace: Doi lideri mondiali, printrei marii favoriti

România Liberă România Liberă,
Premiul Nobel pentru Pace: Doi lideri mondiali, printrei marii favoriti

Editia 2015 a Premiului Nobel pentru Pace si-ar putea desemna castigatorul dintre cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR), aceste nume fiind considerate printre principalele favorite. continuă pe România Liberă

Angela Merkel ar putea obtine premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel este unul dintre candidatii la premiul Nobel pentru Pace, pentru rolul sau in criza migrantilor si cea ucraineana. Premiul va fi acordat in 9 octombrie.

Care sunt favoritii anului 2015 la Premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sunt favoritii la editia din 2015 a Premiului Nobel pentru Pace, dintr-un total de 273 de candidati, informeaza agentia DPA.

Bild: Angela Merkel, printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an

Cancelarul german Angela Merkel face parte printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an, ce va fi acordat vinerea viitoare. Merkel ar putea fi recompensata pentru rolul sau in criza imigrantilor si in dosarul ucrainean, scrie cotidianul Bild in editia de vineri, citat de AFP online.

Luare de mita si trafic de influenta la Inspectoratul General pentru Imigrari. Doi sefi au fost pusi sub control judiciar

Doi sefi de la Inspectoratul General pentru Imigrari, serviciul Autorizatii si Permise de Sedere in Scop de Munca, au fost pusi sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta. Procurorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )