Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care sunt favoritii anului 2015 la Premiul Nobel pentru Pace

Antena3 Antena3,
Care sunt favoritii anului 2015 la Premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sunt favoritii la editia din 2015 a Premiului Nobel pentru Pace, dintr-un total de 273 de candidati, informeaza agentia DPA. continuă pe Antena3

Angela Merkel ar putea obtine premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel este unul dintre candidatii la premiul Nobel pentru Pace, pentru rolul sau in criza migrantilor si cea ucraineana. Premiul va fi acordat in 9 octombrie.

Premiul Nobel pentru Pace: Doi lideri mondiali, printrei marii favoriti

Editia 2015 a Premiului Nobel pentru Pace si-ar putea desemna castigatorul dintre cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR), aceste nume fiind considerate printre principalele favorite.

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Vrei un copil? Afla care sunt simptomele ovulatiei

Daca vrei sa ramai insarcinata, sa stii care sunt simptomele ovulatiei te ajuta foarte mult. Odata identificate semnele, daca faci dragoste in aceasta perioada, sansele sa ai un mostenitor cresc simtitor. Iata care.

Afla la ce boli esti predispus in functie de zodia ta si care sunt cauzele

Pozitionarea planetelor, ascendentul, luna si toate celelalte aspecte, au o foarte mare influenta asupra starii noastre de sanatate. Specialistii deschid foarte des acest subiect si ne avertizeaza care sunt.

Bild: Angela Merkel, printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an

Cancelarul german Angela Merkel face parte printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an, ce va fi acordat vinerea viitoare. Merkel ar putea fi recompensata pentru rolul sau in criza imigrantilor si in dosarul ucrainean, scrie cotidianul Bild in editia de vineri, citat de AFP online.

Care sunt preturile iPhone 6s si iPhone 6s Plus la Orange, Vodafone si Telekom

Cei care vor sa faca pre-comenzi pentru noile produse Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, pot face acest lucru incepand de vineri, 2 octombrie, iar cei trei mari operatori au prezentat si preturile. La Orange, iPhone 6s se vinde de la 299 de euro, iar iPhone 6s Plus de la 398 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 euro timp de 2 ani. La Vodafone, iPhone 6s se vinde de la 0 euro, iar iPhone 6s Plus de la 99 de euro impreuna cu un abonament lunar de 89 de euro pe 2 ani. La Telekom, iPhone 6s se vinde de la 1399 lei, iar iPhone 6s Plus varianta de 64 GB) la un pret de 2199 lei, impreuna cu un abonament lunar de 39,95 euro pe 2 ani. Vezi in articol si cat costa 'la liber' cele doua terminale Apple vandute de cei trei operatori mobili.

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru tine, in functie de grupa sanguina

Ceaiurile sunt recunoscute drept bauturile care au cele mai mari beneficii asupra sanatatii. insa, fiecarei grupe de sange i se potrivesc anumite tipuri de ceaiuri.

Cod GALBEN de ploi si vijelii in mai multe judete. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis un cod galben de vijelii, valabil in cursul zilei de marti, intre orele 10. 00, pentru Moldova, Baragan si Dobrogea, conform ANM.

Enel lanseaza contorul inteligent. Care sunt beneficiile sale si cum iti poate reduce factura

Contorul inteligent, denumit si smart-meter, a fost lansat, oficial, de grupul Enel, care a inceput deja instalarea a peste 30. 000 de astfel de aparate in Romania. Procesul de instalare a contoarelor inteligente a inceput in vara acestui an, in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )