Libnet.ro
UNICEF

09:45

Preotii, obligati sa semneze un act de onestitate si fidelitate fata de BOR

România Liberă România Liberă,
Preotii, obligati sa semneze un act de onestitate si fidelitate fata de BOR

Tot personalul Bisericii Ortodoxe Romane, inclusiv preotii, vor semna un Juramant sau Act de onestitate si fidelitate fata de BOR. Prin acest document, se angajeaza ca nu isi vor insusi venituri necuvenite si ca vor pastra cu sfintenie confidentialitatea sarcinilor de serviciu, relateaza hotnews. ro. continuă pe România Liberă

Decizie a conducerii Bisericii Ortodoxe: Toti preotii si administratorii de bunuri bisericesti vor semna un Juramant sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica

Preotii si intregul personal cu functii de conducere sau executie din Biserica Ortodoxa Romana, precum si persoanele nesalarizate care administreaza bunuri bisericesti vor trebui sa semneze un Juramant sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica. Informatia, comunicata de un cititor HotNews. ro, a fost confirmata de Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al BOR, care a precizat ca decizia a fost luata de Sfantul Sinod al BOR forul superior de conducere) din ianuarie. Semnatarii jura in fata lui Dumnezeu ca isi vor indeplini sarcinile cu onestitate, fidelitate si corectitudine fata de Biserica, ca nu isi vor insusi venituri sau avantaje necuvenite si ca vor pastra cu sfintenie confidentialitatea sarcinilor de serviciu.

Toti preotii din Romania, obligati sa semneze un Act de onestitate si fidelitate fata de BOR

Preotii si intregul personal cu functii de conducere sau executie din Biserica Ortodoxa Romana, precum si persoanele nesalarizate care administreaza bunuri bisericesti vor trebui sa semneze un Juramant de sau Act de.

Preotii vor semna un Act de onestitate fata de Biserica prin care vor jura ca nu isi vor insusi venituri necuvenite

Preotii si intregul personal cu functii de conducere sau executie din Biserica Ortodoxa Romana vor semna un Juramant sau Act de onestitate fata de Biserica in care isi asuma ca nu isi vor insusi venituri sau avantaje necuvenite, informeaza HotNews. ro. Purtatorul de cuvant al BOR a precizat ca decizia a fost luata din ianuarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )