Libnet.ro
UNICEF

22:15

Preotul Constantin Necula, despre melodia-manifest a trupei Taxi: De cateva zile o ascult pe repeat

B1 B1,
Preotul Constantin Necula, despre melodia-manifest a trupei Taxi: De cateva zile o ascult pe repeat

Constantin Necula, unul dintre cei mai apreciati si iubiti preoti din tara a comentat intr-un articol publicat pe internet videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului pe care l-a lansat tr. continuă pe B1

Raspunsul unui preot celebru la videoclipul trupei Taxi despre Catedrala Mantuirii Neamului

Parintele sibian Constantin Necula raspunde videoclipului manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului lansat de trupa Taxi. De cateva zile ascult pe repeat monologul ritmic al celor de la Taxi.

Furtuna pe net: Ce spun personalitatile care apar in videoclipul Despre smerenie al trupei Taxi dupa reactiile starnite de clip

Videoclipul-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului, Despre smerenie, al trupei Taxi a starnit in doar cateva zile de la lansare o furtuna de reactii pe net. Pe de o parte, sunt cei care critica cu inversunare initiativa formatiei, de cealalta parte stau cei care lauda si aplauda proiectul. Astfel, piesa a adus in atentia opiniei publice un conflict vechi intre cei care sustin construirea Catedralei si cei care sunt impotriva. Cateva dintre cele 33 de personalitati romanesti care canta alaturi de Taxi, ca Dumnezeu prefera spatiile mici, au venit cu precizari legate de videoclip. Grigore Lese a cerut chiar sa fie scos din clip pe motiv ca nu stia continutul piesei, dar realitatea arata ca stia. Un caz aparte e Mircea Cartarescu, caruia un internaut i-a ars chiar o carte. Intre timp, piesa a ajuns la aproape 800. 000 de vizualizari pe Youtube.

VIDEO Un blogger a postat pe internet un video in care arde o carte a lui Mircea Cartarescu, in semn de protest fata de aparitia scriitorului in clipul trupei Taxi Despre smerenie

Un videoclip incarcat vineri pe Youtube, in care un tanar arde cartea lui Mircea Cartarescu, Frumoasele straine, a starnit reactii aprinse pe internet. Tanarul explica, in clipul video, ca a ars cartea in semn de protest fata de aparitia scriitorului Mircea Cartarescu in videoclipul-manifest Despre smerenie al trupei Taxi. Clipul video care arata cum este arsa cartea a fost incarcat pe contul de Youtube al lui Iulian Ciornei. La o cautare pe Google se poate constata ca tanarul are si un blog.

Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, al trupei Taxi

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Elena Udrea, despre melodia trupei Taxi: Fix un simbol al credintei noastre religioase au gasit de cuviinta sa atace (FOTO)

Deputatul Elena Udrea si-a exprimat parerea despre controversata melodie a trupei Taxi, printur-un mesaj postat pe Facebook. Udrea critica melodia pe tema Catedralei Mantuirii Neamului si a spus ca este un.

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi Despre smerenie, dupa ce piesa a starnit o adevarata controversa in Romania. Artistul sustine ca a fost sunat de oficiali ai Bisericii Ortodoxe Romane, iar piesa a fost inteleasa gresit, motiv pentru care nu vrea ca numele sau sa fie implicat in acest scandal.

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi! Cum raspund membrii formatiei

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi Despre smerenie, dupa ce piesa a starnit o adevarata controversa in Romania. Artistul sustine ca a fost sunat de oficiali ai Bisericii Ortodoxe Romane, iar piesa a fost inteleasa gresit, motiv pentru care nu vrea ca numele sau sa fie implicat in acest scandal.

Romanul ramas fara job in Norvegia dupa ce a spus ca Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu, despre manifestul trupei Taxi: E ieftin, e populist

Romanul care a condus mai multe unitati de invatamant din Norvegia si a demisionat dupa ce a intrat in conflict cu sistemul norvegian, ca urmare a criticilor aduse Protectiei Copilului din Tara Fiordurilor si a declaratiei prin care a spus ca Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu, a avut o reactie dura dupa manifestul trupei Taxi Despre smerenie.

inca o vedeta care apare in clipul trupei Taxi, criticata dur pe internet

Alexandra Ungureanu este una dintre cele 33 de vedete care apar in clipul trupei Taxi, Despre Smerenie. Eu sunt in post si nu voi raspunde atacurilor. Primesc multe mesaje pe contul de.

Raspunsul trupei Taxi pentru Grigore Lese dupa ce acesta s-a lepadat de clipul contra Catedralei

Grigore Lese a anuntat ca va cere sa fie scos din clipul anti-Catedrala Mantuirii Neamului al trupei Taxi. In replica, trupa Taxi a postat sambata seara un mesaj pe reteaua de socializare Facebook in care.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )