Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presa araba dezvaluie motivul pentru care Victor Piturca ar fi fost reclamat la politie

Antena3 Antena3,
 Presa araba dezvaluie motivul pentru care Victor Piturca ar fi fost reclamat la politie

Jurnalistii arabi au aflat motivul pentru care seicii clubului Al-Ittihad au hotarat sa-l reclame pe Victor Piturca la politia din Arabia Saudita, scrie ziare. com. Conform jurnalistilor de la publicatia Kooora,. continuă pe Antena3

Striptease in autobuz: Trei tinere au inceput sa danseze in mijlocul de transport. Motivul pentru care au facut asta este incredibil (VIDEO)

Trei femei din Mexic au apelat la un gest extrem pentru a face rost de bani. Acestea s-au urcat intr-un autobuz cu scopul de a face rost de bani pentru bautura. Femeile s-au gandit ca cea mai.

Victor Piturca, probleme grave in Arabia Saudita. Nu poate parasi tara

Dupa ce a demisionat de la Al Ittihad, Victor Piturca s-a trezit reclamat la politie de sefii clubului, motiv pentru care nu poate parasi tara. Victor Piturca poate parasi regatul doar cu acceptul.

Victor Piturca, sechestrat in Arabia Saudita: Fostul selectioner, in conflict cu seicii de la Al-Ittihad

Victor Piturca e blocat in Arabia Saudita! Piti si-a reziliat unilateral contractul cu formatia saudita, Al-Ittihad, fapt care i-a infuriat pe seicii din conducerea clubului. Acestia l-au reclamat pe.

7 situatii pentru care nu trebuie sa dai explicatii

Sunt momente in care lumea iti poate pune sub semnul intrebarii anumite alegeri. Pentru unele poti veni cu explicatii, daca vrei, insa la altele nu ai de ce sa incerci sa te aperi. Iata 7 situatii pentru care.

Victor Piturca a ajuns captiv in Arabia Saudita

Fostul selectioner al Romaniei si-a reziliat contractul pentru a doua oara cu Al Ittihad, insa sustine ca autoritatile saudite nu i-au acordat viza pentru a putea parasi tara si a reveni in Romaniei.

Motivul incredibil pentru care Erdogan vrea reintroducerea pedepsei cu moartea in Turcia. De ce sa-i tin si sa le dau de mancare in inchisori in anii care vor urma

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat intr-u interviu la CNN ca poporul turc este cel care doreste pedeapsa cu moartea pentru cei implicati in tentativa esuata de stat pentru ca nu are.

Tusea la copii: 5 tipuri de tuse pentru care trebuie sa te ingrijorezi

Este adevarat ca fiecare episod de tuse la copii este foarte stresant pentru parinti. Insa nu trebuie sa intrati in panica de fiecare data copilul tuseste. Iata 5 cazuri cand tusea la copii poate fi un motiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )