Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Piturca, probleme grave in Arabia Saudita. Nu poate parasi tara

Antena3 Antena3,
Victor Piturca, probleme grave in Arabia Saudita. Nu poate parasi tara

Dupa ce a demisionat de la Al Ittihad, Victor Piturca s-a trezit reclamat la politie de sefii clubului, motiv pentru care nu poate parasi tara. Victor Piturca poate parasi regatul doar cu acceptul. continuă pe Antena3

Victor Piturca, sechestrat in Arabia Saudita: Fostul selectioner, in conflict cu seicii de la Al-Ittihad

Victor Piturca e blocat in Arabia Saudita! Piti si-a reziliat unilateral contractul cu formatia saudita, Al-Ittihad, fapt care i-a infuriat pe seicii din conducerea clubului. Acestia l-au reclamat pe.

Victor Piturca a ajuns captiv in Arabia Saudita

Fostul selectioner al Romaniei si-a reziliat contractul pentru a doua oara cu Al Ittihad, insa sustine ca autoritatile saudite nu i-au acordat viza pentru a putea parasi tara si a reveni in Romaniei.

Un rezident din Arabia Saudita a oferit aproximativ 300.000 de dolari pentru a cumpara telefonul folosit de Erdogan pentru a se adresa multimii in timpul tentativei de lovitura de stat

Un rezident dinArabia Saudita a oferit aproape 300. 000 de dolari pentru cumpararea telefonului pe care presedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a folosit pe 15 iulie, in timpul tentativei de lovitura de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )