Libnet.ro
UNICEF

08:46

Presa: Boris Johnson, invitat de Donald Trump la Casa Alba. Premierul britanic nu se grabeste sa accepte

Adevărul Adevărul,
Presa: Boris Johnson, invitat de Donald Trump la Casa Alba. Premierul britanic nu se grabeste sa accepte

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe premierul britanic Boris Johnson pentru o vizita la Casa Alba, anul viitor, scrie presa din Regatul Unit. continuă pe Adevărul

Boris Johnson, invitat la Casa Alba la inceputul anului viitor

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe premierul Boris Johnson intr-o vizita la Casa Alba anul viitor, relateaza Reuters.

Trump l-a invitat pe Boris Johnson la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe prim-ministrul britanic Boris Johnson sa intreprinda o vizita la Casa Alba in anul viitor. Invitatia i-a fost adresata lui Johnson dupa recentul succes electoral al conservatorilor.

Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump

Casa Alba a declarat miercuri, printr-un comunicat, ca inculparea presedintelui american Donald Trump reprezinta unul dintre cele mai rusinoase episoade politice din istoria tarii.

Donald Trump, al treilea presedinte SUA inculpat de Camera Reprezentantilor in 243 de ani de istorie. Andrew Johnson si Bill Clinton au fost achitati de Senat

Camera Reprezentantilor a votat, miercuri seara, pentru inculparea presedintelui SUA, astfel ca Donald Trump a devenit al treilea lider american din cei 243 de ani de istorie care este pus sub acuzare, iar soarta sa.

VIDEO Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump in vederea demiterii

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat in cursul noptii de miercuri spre joi articolele de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia. Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump.

Ce spune Vladimir Putin despre victoria lui Boris Johnson si despre acuzatiile privind ingerintele Rusiei in politica britanica

Presedintele rus Vladimir Putin a respins, joi, acuzatiile privind ingerintele Rusiei in politica britanica si l-a laudat pe premierul Boris Johnson pentru ca intelege mai bine cum gandeste societatea britanica cu referire la Brexit, decat rivalii sai politici.

BBC, acuzat de premierul britanic ca a avut atitudini anti-conservatoare. Boris Johnson ar putea lovi grupul audiovizual in principala sursa de finantare

Postul britanic de televiziune BBC este acuzat de premierul Boris Johnson ca a avut atitudini partizane impotriva conservatorilor in marja alegerilor generale, care s-au incheiat cu victoria covarsitoare a.

Discursul reginei: realizarea Brexitului si finantarea sistemului public de sanatate, marile prioritati ale lui Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson isi prezinta joi programul de guvernare, citit de regina Elisabeta a II-a in fata Parlamentului. Este un document axat pe doua mari prioritati: realizarea Brexitului si finantarea serviciului public de sanatate, transmite Reuters.

Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide in privinta destituirii sale

Democratii din Camera Reprezentantilor au obtinut miercuri seara voturile necesare punerii sub acuzare a presedintelui american, Donald Trump, in cadrul unei proceduri de destituire putin intalnite, transmit agentiile internationale de presa.

Donald Trump, pus sub acuzare: ce tradeaza reactia republicanilor si de ce va scapa presedintele SUA

Donald Trump este mai aproape ca niciodata de a fi demis din functia de presedinte al Statele Unite ale Americii, dupa ce cea mai nedreapta punere sub acuzare. Camera Reprezentantilor din Parlamentul american a decis in aceasta saptamana punerea sub acuzare a lui Donald Trump, un proces care s-ar putea reflecta in demiterea sa din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )