Libnet.ro
UNICEF

16:15

Donald Trump, pus sub acuzare: ce tradeaza reactia republicanilor si de ce va scapa presedintele SUA

Playtech Playtech,
Donald Trump, pus sub acuzare: ce tradeaza reactia republicanilor si de ce va scapa presedintele SUA

Donald Trump este mai aproape ca niciodata de a fi demis din functia de presedinte al Statele Unite ale Americii, dupa ce cea mai nedreapta punere sub acuzare. Camera Reprezentantilor din Parlamentul american a decis in aceasta saptamana punerea sub acuzare a lui Donald Trump, un proces care s-ar putea reflecta in demiterea sa din . continuă pe Playtech

VOT ISTORIC IN SUA Donald Trump devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a fost pus sub acuzare pentru abuz de putere si obstructionarea anchetei parlamentare.

Ce se intampla cu Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost pus sub acuzare miercuri de Camera Reprezentantilor pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului, intr-un vot care deschide calea unui proces de destituire in Senat, fostul om de afaceri denuntand imediat ura adversarilor sai politici, comenteaza AFP.

Prima reactie a lui Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare: Partidul Republican nu a fost niciodata atat de atacat si niciodata nu a fost mai unit decat acum

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a fost pus sub acuzare de catre Camera Deputatilor.

Financial report Andrew Bailey, noul guvernator al Bancii Angliei. Trump- al treilea presedinte SUA pus sub acuzare. Conferinta anuala a lui Vladimir Putin. Acuzata de lipsa de impartialitate, BBC isi vede finantarea amenintata

Financial Times: Andrew Bailey, viitorul guvernator al Bancii Angliei. Numirea va fi anuntata vineri * La Libre Belgique: Procedura de destituire: Trump devine al treilea presedinte al SUA pus sub acuzare * RIA NOVOSTI: Selectiuni din conferinta de presa anuala a presedintelui Rusiei Vladimir Putin * Le Temps: Acuzata de lipsa de impartialitate, BBC isi vede finantarea amenintata.

Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide in privinta destituirii sale

Democratii din Camera Reprezentantilor au obtinut miercuri seara voturile necesare punerii sub acuzare a presedintelui american, Donald Trump, in cadrul unei proceduri de destituire putin intalnite, transmit agentiile internationale de presa.

Vot istoric in SUA: Donald Trump, primul presedinte republican pus sub acuzare intr-o procedura de destituire. Ce urmeaza

O zi istorica la Washington! Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, pas extrem de important in procesul de demitere a acestuia din functia de presedinte al Statelor Unite. Alesii americani au decis, prin majo.

Donald Trump, al treilea presedinte SUA inculpat de Camera Reprezentantilor in 243 de ani de istorie. Andrew Johnson si Bill Clinton au fost achitati de Senat

Camera Reprezentantilor a votat, miercuri seara, pentru inculparea presedintelui SUA, astfel ca Donald Trump a devenit al treilea lider american din cei 243 de ani de istorie care este pus sub acuzare, iar soarta sa.

VIDEO Primele reactii ale lui Donald Trump dupa votul de punere sub acuzare

Donald Trump a fost trimis miercuri in judecata in cadrul unei proceduri de destituire, devenind astfel al treilea presedinte din istoria Statelor Unite ajuns in aceasta situatie, conform CNN.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )