Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa internationala, despre disputele din Familia Regala:Funeraliile Regelui Mihai au reunit o familie colorata si ciudata

Antena3 Antena3,
Presa internationala, despre disputele din Familia Regala:Funeraliile Regelui Mihai au reunit o familie colorata si ciudata

Regele Mihai, care a domnit in doua perioade si a fost fortat de comunisti sa abdice in 1947, a fost cunoscut pentru modestia si angajamentul fata de Romania. insa. continuă pe Antena3

AP, despre disputele din Familia Regala: Funeraliile Regelui Mihai au reunit o familie colorata si ciudata

Moartea Regelui Mihai este un moment solemn si trist pentru multi romani, dar, dincolo de lacrimi, a dus la reuniunea unei familii colorate si ciudate, scrie agentia americana de presa Associated Press despre funeraliile ultimului suveran al Romaniei.

Ce scrie presa internationala despre funeraliile Regelui Mihai - Adio, Majestate!

Presa intrenationala scrie despre zecile de mii de oameni care si-au prezentat ultimele omagii la catafalcul Regelui Mihai. Doliu pe prima pagina a ziarului online din Republica Moldova deschide. md,.

Ce scrie presa internationala despre crima de la metrou

Crima de la metroul bucurestean a atras atentia si presei internationale. Tabloidul britanic Daily Mail scrie despre tanara de 25 de ani care a fost ucisa. Cotidianul mentioneaza ca principala.

Presa internationala relateaza despre funeraliile din Romania. Afectiunea pentru Regele Mihai se manifesta pe fondul discreditarii clasei politice (FOTO)

Romanii isi iau adio sambata de la ultimul lor rege, Mihai I. Funeraliile nationale care au loc in Romania sunt amplu tratate in presa internationala. BBC a transmis.

Familia Regala ar putea fi evacuata din Palat

Resedinta oficiala a Familiei Regale, si anume Palatul Elisabeta din Bucuresti, nu este proprietatea Regelui. Aceasta i-a fost pusa la dispozitie Regelui Mihai pe perioada vietii. Potrivit Normelor fundamentale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )