Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa scrisa renaste in Marea Britanie. The New Day, o noua publicatie

România Liberă România Liberă,
Presa scrisa renaste in Marea Britanie. The New Day, o noua publicatie

Grupul media Trinity Mirror, care editeaza Daily Mirror si Sunday Mirror, a lansat luni un nou ziar in Marea Britanie, The New Day, pe care l-a prezentat drept primul cotidian national independent din ultimii 30 de ani. Prima editie a fost distribuita gratuit luni in doua milioane de exemplare, scriu The Guardian si BBC News in editiile online, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

ONG-uri: Casatoriile fortate oficiate pe internet, un fenomen care ia amploare in Marea Britanie

Tot mai mult copile musulmane din Marea Britanie sunt obligate de parinti sa se marite pe internet sau la telefon, un fenomen ingrijorator care ia amploare, au avertizat luni doua organizatii caritabile citate de Reuters.

Roman condamnat pentru viol, expulzat din Marea Britanie si chemat inapoi pentru ca i se incalca dreptul la libera circulatie

Un roman condamnat in 1998 la sase ani de inchisoare pentru un viol a fost expulzat din Marea Britanie si apoi primit inapoi pentru ca judecatorii au considerat ca au fost incalcate legile europene si drepturile omului.

O femeie din Marea Britanie a ajuns la inchisoare, dupa ce i-a facut un cadou fiicei sale. Ce era in pachet

O mama din Marea Britanie, Nicola Austen, a ajuns la inchisoare dupa ce i-a cumparat fiicei sale aflate in pragul majoratului 12 pliculete de cocaina. Femeia a vrut sa fie sigura ca fata ei se distreaza cu.

Marxistul Yanis Varoufakis va acorda consultanta Partidului Laburist din Marea Britanie

Fostul ministru de Finante al Greciei, Yanis Varoufakis, care se descrie drept un marxist eratic ratacitor, n. red. ), va acorda consultanta laburistilor britanici in probleme financiare si in relatia cu UE, relateaza agentia de presa Reuters, citata de news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )