Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presa straina: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presa straina: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost retinut, in urma cu putin timp, pentru 24 de ore, fiind suspectat de trafic de influenta, transmite BBC, citand surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, arestat intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursa judiciara.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestat preventiv

Nicolas Sarkozy a fost retinut de procurorii anticoruptie din Franta, pentru a fi audiat in legatura cu un presupus trafic de influenta, informeaza BBC News. Presa straina sustine insa ca fostul presedinte francez a fost plasat in arest preventiv marti dimineata.

Cele mai controversate momente ale fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy a fost al 23-lea presedinte al Frantei, cu un mandat de cinci ani, intre 2007 si 2012. Atat in timpul mandatului prezidential cat si in afara acestuia, Sarkozy a fost un personaj controversat, criticat si admirat deopotriva. in ultimele zile acesta se afla din nou in atentia presei, fiind acuzat de trafic de influenta. Mai jos, o retrospectiva a celor mai controversate momente ale omului si politicianului Sarkozy.

Nicolas Sarkozy, arestat preventiv si chestionat de procurori

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie audiat in legatura cu un presupus trafic de influenta pe langa un magistrat care se ocupa de o ancheta in care acesta era.

Nicolas Sarkozy, arestat preventiv pentru un presupus trafic de influenta

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al.

Scandalul Sarkozy: Cum a ajuns site-ul independent Mediapart sa zguduie din temelii scena politica franceza

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut marti de procurorii anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Acesta mai este anchetat ca ar fi primit circa 50 milioane de euro de la dictatorul Muammar Kadhafi pentru campania de la prezidentialele din 2007. Ancheta a pornit in urma dezvaluirilor facute de site-ul Mediapart, unul dintre site-urile media independente din Franta. Publicatia este condusa de fostul redactor sef de la Le Monde, Edwy Plenel, si are un model de business aparte in peisajul media francez: se sustine din abonamentul platit de cititori pentru citirea articolelor si nu are reclama.

Nicolas Sarkozy, arestat preventiv pentru un presupus trafic de influenta: Masura fara precedent impotriva unui fost presedinte francez

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta. Masura este una fara precedent impotriva unui fost.

UPDATE Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare pentru coruptie, trafic de influenta si incalcarea secretului profesional

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare in noaptea de marti spre miercuri pentru coruptie, trafic de influenta si incalcarea secretului profesional, a anuntat parchetul national financiar din Franta, citat de AFP. Aceata decizie a intervenit dupa peste 15 ore de arest preventiv, o decizie fara precedent pentru un fost sef de stat.

Avocatul lui Sarkozy, retinut intr-un dosar in care apare si numele fostului presedinte

Avocatul lui Nicolas Sarkozy a fost retinut luni intr-un presupus caz de trafic de influenta si incalcare a secretului de instructie, in care este citat si numele fostului presedinte francez, potrivit unei surse judiciare.

Nicolas Sarkozy ar fi folosit un pseudonim pentru a obtine informatii despre dosarul in care este acuzat de abuz de putere

Nicolas Sarkozy, ales presedinte al Frantei in 2007, a fost arestat preventiv pentru a fi audiat de procurorii anticoruptie privind un presupus abuz de putere. Mai mult, dupa ce a aflat ca ii sunt interceptate convorbirile telefonice, Sarkozy s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )