Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele ANAF despre controlul la Rise Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc, dupa depunerea unei sesizari la Directia Antifrauda

Hotnews Hotnews,
 Presedintele ANAF despre controlul la Rise Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc, dupa depunerea unei sesizari la Directia Antifrauda

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, afirma ca inspectia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, si ca institutia desfasoara sute de controale, fara legatura cu continutul editorial al unor publicatii, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele ANAF, precizari despre controlul de la RISE Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc

Presedintele ANAF Bogdan Stan sustine ca verificarile care au fost facute joi la sediul Rise Project au avut loc in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, informeaza.

Ministrul Finantelor a cerut ANAF o informare cu privire la controlul la Rise Project

Ministerul Finantelor Publice a cerut ANAF o informare in legatura cu speta prezentata de jurnalisti in spatiul media, cu privire la controlul inopinat al unor inspectori ANAF la redactia Rise Project, dupa ce doi agenti ai Inspectiei Antifrauda de la ANAF au mers joi la organizatia jurnalistica de investigatii Rise Project, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook.

Calin Popescu Tariceanu, despre ancheta RISE Project care il vizeaza pe Liviu Dragnea: Se bazeaza pe lucruri aluzive, fara suport in realitate. in 2005 nu il cunosteam pe Dragnea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declaat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi24, ca anchetele RISE Project se bazeaa pe lucruri aluzine care nu au niciun fel de suport in realitate.

Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu exista nicio ancheta a procurorilor brazilieni in ceea ce il priveste, asa cum au relatat jurnalistii de la Rise Project, si ca a notificat autoritatile din Brazilia prin intermediul Ambasadei Braziliei din Romania pentru a verifica obtinerea datelor personale, considerand ca s-au incalcat niste legi. Dragnea a declarat ca a mers in Brazilia ca turist si ca nu are afaceri acolo. De asemenea, a dat de inteles ca ar putea sa ii dea in judecata pe cei de la Rise Project.

Fostul sef ANAF scoate totul la iveala: Controlul ANAF la redactie RISE Project a fost o actiune premeditata

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, reactioneaza in urma controlului inopinat care a fost facut joi la sediul redactiei RISE Project in contextul in care jurnalistii anuntasera publicarea unei.

Liviu Dragnea reactioneaza la controlul ANAF de la Rise Project: Sunt indignat. Nu am nicio implicare. Cer ca ministrul de Finante si seful ANAF sa dea explicatii publice

Liviu Dragnea a reactionat printr-un comunicat de presa la controlul unor inspectori ai ANAF la redactia Rise Project, dupa ce postarea jurnalistilor de pe Facebook a devenit virala, in care sustine ca nu are nici o implicare in aceasta descindere si ca este indignat de ceea ce se intampla. Liderul PSD cere explciatii publice de la ministrul de Finante si seful ANAF. In plus, Dragnea afirma ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

DRAGNEA SE DECIZE iNCA O DATA DE PROPRIUL GUVERN: Sa explice ce au cautat in redactia RISE PROJECT. Seful ANAF si ministrul de Finante, LA RAPORT!

Liviu Dragnea se dezice inca o data de membrii guvernului stabilit chiar de el. Seful PSD neaga ca ar avea vreo implicare in controlul ANAF in redactia Rise Project Detalii AICI), ai carei.

DRAGNEA SE DEZICE iNCA O DATA DE PROPRIUL GUVERN: Sa explice ce au cautat in redactia RISE PROJECT. Seful ANAF si ministrul de Finante, LA RAPORT!

Liviu Dragnea se dezice inca o data de membrii guvernului stabilit chiar de el. Seful PSD neaga ca ar avea vreo implicare in controlul ANAF in redactia Rise Project Detalii AICI), ai carei.

PNL cere demiterea sefului ANAF pentru verificarile efectuate la Rise Project

PNL cere demiterea de urgenta a presedintelui ANAF, Bogdan Stan, in urma verificarilor efectuate de institutie la Rise Project, acuzand incalcarea in mod grosolan a libertatii presei, potrivit unui comunicat al formatiunii.

Rise Project, controlat de ANAF

ACTUALIZARE 18:37 Dragnea, despre prezenta ANAF in redactia Rise Project: Liviu Dragnea a declarat ca a aflat din presa ca inspectori ai ANAF au descins in redactia Rise Project si adauga ca nu are nici o implicare in acest fapt, potrivit unui comunicat de presa. ) ----- Reprezentantii Rise Project au anuntat ca nota secreta anuntata, despre actiunile Tel Drum, va fi publicata cu intarziere deoarece redactia a fost vizitata inopinat de inspectorii Antifrauda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )