Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, retinut pentru 24 ore

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, retinut pentru 24 ore

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a ajuns, vineri seara, in Arestul Politiei Timis, dupa cateva ore de audieri la DNA Timisoara, el fiind retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant in timp ce primea 10.000 de euro - surse

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu PNL), a fost prins in flagrant in timp ce primea 10. 000 de euro, anunta Digi 24, care citeaza surse judiciare.

Seful CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand a luat mita, dus la audieri

40 - Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu PNL), prins in flagrant cand a primit 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost ridicat vineri de la locuinta sa din comuna.

Seful CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand a luat mita, a fost retinut

44 - Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a.

Seful CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins cand primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost prins in flagrant, vineri, de procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, pentru un contract de lucrari facute la Spitalul Judetean.

Perchezitii la seful Consiliului Judetean Arad. Nicolae Iotcu a fost prins luand mita 10.000 de euro

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost prins in flagrant, vineri, de procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, pentru un contract de l.

Perchezitiile continua la sediul Consiliului Judetean Arad; presedintele CJ Nicolae Iotcu, dus la audieri la DNA Timisoara; Gheorghita Mateut, solicitat ca aparator

Avocatul Gheorghita Mateut participa la perchezitiile efectuate de procurorii anticoruptie la domiciliul presedintelui Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, din comuna Vladimirescu, in calitate de aparator al acestuia, transmite Agerpres. 50 Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, condus la audieri la DNA Timisoara.

Seful CJ Arad, retinut. Nicolae Iotcu a fost prins in flagrant cand lua mita

44 - Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a.

Nicolae Iotcu, suspendat din PNL dupa ce a fost prins in flagant cand primea mita

Presedintele CJ Arad Nicolae Iotcu, prins in flagant cand primea mita, va fi suspendat automat din PNL, potrivit statutului partidului, a declarat, vineri , senatorul PNL Cristian Bodea, citat de.

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost retinut de DNA. A fost prins cu o mita de 10.000 de euro asupra sa

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost retinut, vineri, de DNA Timisoara in urma unui flagrant de luare de mita.

Presedintele CJ Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant in timp ce lua mita 10.000 de euro

Actiune de amploare la Consiliul Judetean Arad. Procurorii DNA si ofiteri DGA au descins in biroul presedintelui Nicolae Iotcu. Seful CJ Arad a fost prins in timp ce primea mita de la un om de afaceri. Chiar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )