Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele autoproclamat al Venezuelei Juan Guaido: Fortele speciale sunt la mine acasa, ntreaba unde este Fabiana

Hotnews Hotnews,
 Presedintele autoproclamat al Venezuelei Juan Guaido: Fortele speciale sunt la mine acasa, ntreaba unde este Fabiana

Presedintele autoproclamat al Venezuelei Juan Guaido a acuzat joi fortele de ordine de intimidari la adresa familiei sale si a avertizat ca Nicolas Maduro va fi responsabil daca i se intampla ceva copilului sau de 20 de luni, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Venezuela: Juan Guaido anunta ca preia controlul activelor din afara tarii

Presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat luni ca preia controlul activelor Venezuelei din strainatate, pentru a evita ca actualul presedinte, Nicolas Maduro, sa le delapideze in cazul in care va parasi puterea, transmite AFP.

Presedintele autoproclamat al Venezuelei e dispus sa accepte INTERVENTII MILITARE straine pentru a-l inlatura pe Nicolas Maduro

Juan Guaido, presedintele autoproclamat al Venezuelei, nu a exclus necesitatea unei interventii militare americane in Venezuela pentru a pune capat luptei pentru putere pe care o duce cu presedintele ales Nicolas.

Venezuela: Australia l recunoaste pe Juan Guaido ca presedinte n exercitiu

Australia il recunoaste pe presedintele Adunarii Nationale a Venezuelei, Juan Guaido, ca presedinte interimar al Venezuelei pana la desfasurarea alegerilor, a declarat ministrul australian de externe luni conform AFP.

Criza din Venezuela: Guaido face apel la proteste miercuri si smbata, n ncercarea de a cstiga sprijinul Armatei, esential pentru schimbarea lui Maduro

Presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a facut apel la noi manifestatii, miercuri si sambata, in incercarea de a castiga sprijinul armatei, principalul sustinator al presedintelui ales Nicolas Maduro, scrie AFP.

Juan Guaido isi prezinta planul pentru Venezuela

Opozantul Juan Guaido, care s-a autoproclamat presedinte al Venezuelei, isi va prezenta, astazi, planul destinat sa scoata tara petroliera din naufragiul ei economic si social.

Guaido, presedintele autoproclamat din Venezuela, recunoaste ca a vorbit la telefon cu Trump si cu alti sef de stat din toata lumea

Juan Guaido, presedintele autoproclamat din Venezula, a recunoscut ca a vorbit la telefon cu mai multi sefi de stat din toata lumea, printre care si presedintele american Donald Trump, informeaza AFP preluata de.

JUAN GUAIDO: Sprijinul armatei - crucial pentru inlaturarea lui Maduro

Seful legislativului venezuelean, Juan Guaido, care l-a sfidat pe presedintele Nicolas Maduro autoproclamandu-se 'presedinte interimar ' al Venezuelei, a recunoscut ca, intre opozitie si reprezentanti ai armatei si serviciilor de securitate, au avut loc intalniri secrete.

Juan Guaido, recunoscut presedinte al Venezuelei de catre Parlamentul European

Parlamentul European pune presiune pe Nicolas Maduro, recunoscandu-l, joi, pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei. Totodata, parlamentarii europeni au indemnat guvernele.

Parlamentul European l-a recunoscut pe Juan Guaido presedinte al Venezuelei

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei, un gest simbolic al parlamentarilor menit sa puna si mai multa presiune pe Nicolas Maduro.

PARLAMENTUL EUROPEAN RECUNOASTE OFICIAL: Juan Guaido - singurul presedinte interimar legitim al Venezuelei

Parlamentul European PE) l-a recunoscut joi pe opozantul venezuelean Juan Guaido ca presedinte interimar legitim al tarii sale si indeamna toate statele membre ale Uniunii Europene UE) sa faca la fel - prin adoptarea unei pozitii ferme si unite, intr-o rezolutie adoptata la Bruxelles, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )