Libnet.ro
UNICEF

21:30

Presedintele CJ Buzau, Cristi Bigiu, si finul sau au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, intr-un caz de coruptie

Adevărul Adevărul,
Presedintele CJ Buzau, Cristi Bigiu, si finul sau au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, intr-un caz de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, Florin Colgiu, acuzati de luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, au fost arestati, duminica, de magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Presedintele CJ Buzau Cristinel Bigiu si finul lui, Florin Colgiu, au fost arestati

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, Florin Colgiu, acuzati de luare de mita si respectiv complicitate la luare de mita au fost arestati, duminica, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Seful CJ Buzau Cristinel Bigiu si finul sau Florin Colgiu, presedintele organizatiei de tineret a PNL Buzau, retinuti. Presedintele CJ Buzau ar fi primit mita prin intermediul lui Colgiu

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost retinut, sambata noapte, dupa aproximativ sase ore de audieri, fiind acuzat ca a luat mita 70. 000 de lei, respectiv 50. 000 de lei, pentru atribuirea unui contract, intermediarul banilor fiind Florin Colgiu, retinut si el, anunta DNA.

Presedintele CJ Buzau Cristinel Bigiu, arestat

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, Florin Colgiu, acuzati de luare de mita si respectiv complicitate la luare de mita au fost arestati, duminica, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro. Finul sau, intermediar, a luat 6.000 de lei

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Finul sau, Florin Colgiu a fost intermediar al mitei, partea sa fiind de 6. 000 de lei. Colgiu este seful tineretului liberal din judetul Buzau. Bigiu si finul sau sunt la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea lor.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu (PSD) si finul sau, Florin Colgiu, seful tineretului liberal, retinuti pentru luare de mita.

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU si finul sau, Florin COLGIU, intermediar al mitei, au fost retinuti de procurorii anticoruptie. Tribunalul Bucuresti va decide duminica daca va emite mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, retinut de DNA

Florin Colgiu, presedintele TNL Buzau, retinut * Perchezitiile la CJ Buzau s-au incheiat dupa opt ore * Anchetatorii au ridicat saci cu documente * ACTUALIZARE Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost retinut, sambata noapte, dupa aproximativ sase ore de audieri, fiind acuzat ca a luat mita 70. 000 de lei, respectiv 50. 000 de lei, pentru atribuirea unui contract, intermediarul banilor fiind Florin Colgiu, retinut si el, anunta DNA.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Bigiu e adus la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. Procurorii DNA fac perchezitii la domiciliul sau

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment sunt perchezitii la domiciliul sau.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. El este adus la sediul DNA din Capitala

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment se fac perchezitii la domiciliul sau.

Fosti directori si angajati Mediapro au fost ARESTATI

11 fosti directori si angajati MediaPro au fost arestati in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani. 32 de persoane sunt urmarite penal in dosarul MediaPro. Printre cei audiati la Politie, se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )