Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Presedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi facut

B1 B1,
Presedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi facut

Ancheta desfasurata de catre Corpul de Control al ministrului Sanatatii la Institutul Oncologic din Capitala este cel mai bun lucru care putea fi facut in acest moment, a declarat, vineri, pentru Agerpres,. continuă pe B1

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Presa britanica: Vlad Chiriches, cel mai bun transfer facut de Tottenham in acest an

A marcat in ultimul meci al lui Tottenham, iar evolutiile lui au fost constant bune. Vlad Chiriches a fost declarat cel mai bun transfer al echipei de pe White Hart Lane, conform publicatiei Four Four Two.

NME: Albumul AM al formatiei Arctic Monkeys, cel mai bun material discografic din 2013

Cel de-al cincilea album al formatiei Arctic Monkeys, AM, a fost ales cel mai bun material discografic al anului 2013 de publicatia de specialitate New Musical Express NME).

CEO-ul Xiaomi: iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume De acord?

Pentru ca nu toti conducatorii de companie au luciditatea de a recunoaste limitarile propriilor produse, gestul CEO-ului Xiaomi trebuie aplaudat. O mare parte din designul, constructia si dimensiunile unui iPhone se bazeaza pe niste fundamente definite si implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs in continuare este considerat unul dintre cei mai ambitiosi si vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare ca cineva cu o funtie similara isi doreste, intr-un fel sau altul, sa mearga pe aceleasi [].

VIDEO American Hustle a fost desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle

Thrillerul politic Scandal in stil american/ American Hustle a fost desemnat, marti, cel mai bun film al anului 2013 de reprezentantii New York Film Critics Circle NYFCC).

VIDEO Un astronaut surprinde o cometa in cel mai bun videoclip cu Pamantul

Unul dintre astronautii NASA a publicat pe YouTube cel mai bun videoclip in care joaca Pamantul. Partea mai buna, pe langa faptul ca materialul este 4K si prezinta Terra in cele mai frumoase imagini capturate vreodata, este ca astronautul a surprins si o cometa.

Dovada ca natura e cel mai bun pictor. Vezi cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii in adevaratele lui culori

Astrofotograful Nick Risinger a facut cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii. Pentru a surprinde fabulosul cer, Risinger a folosit sase camere astronomice, scrie Wired. Creatia astrofotografului nu este o.

Spaniolii au impacat si capra si varza. Messi, cel mai bun. Ronaldo, cel mai valoros

Cand ai doi jucatori de talia lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo este foarte greu sa te decizi care dintre acestia merita sa ia crema dupa un sezon 2012/2013 de fotbal spectacol.

Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tanar jucator din Europa in 2013

Paul Pogba, mijlocasul francez al lui Juventus, a castigat trofeul Golden Boy pentru 2013, in urma prestatiilor sale de la echipa de club si de la reprezentative Frantei. Jucatorul de 20 de ani era o eterna.

Un adolescent din Iasi si-a ucis cel mai bun prieten, pentru un telefon

Un adolescent din Iasi si-a omorat amicul cu mainile goale, l-a abandonat pe un camp si i-a furat mobilul. Apoi a incercat sa-si ascunda crima. A mers la inmormantare, i-a carat crucea spre cimitir si i-a.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )