Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO American Hustle a fost desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle

Adevărul Adevărul,
VIDEO American Hustle a fost desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle

Thrillerul politic Scandal in stil american/ American Hustle a fost desemnat, marti, cel mai bun film al anului 2013 de reprezentantii New York Film Critics Circle NYFCC). continuă pe Adevărul

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tanar jucator din Europa in 2013

Paul Pogba, mijlocasul francez al lui Juventus, a castigat trofeul Golden Boy pentru 2013, in urma prestatiilor sale de la echipa de club si de la reprezentative Frantei. Jucatorul de 20 de ani era o eterna.

Website-ul HotelsCombined a fost numit cel mai bun website de comparare preturi hoteliere din lume

HotelsCombined a fost numit cel mai bun website de comparare preturi hoteliere din lume la premiile mondiale anuale de turism, World Travel Awards. Acest premiu recunoaste angajamentul la excelenta demonstrat de HotelsCombined in ultimele 12 luni.

Ovidiu Hoban, desemnat cel mai bun mijlocas al anului. Petrolul intalneste Vaslui in sferturile Cupei Romaniei

In asteptarea unui nou trofeu in acest sezon, Petrolul se bucura pentru moment de reusita personala a unuia dintre fotbalistii sai de baza. in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, Ovidiu Hoban a fost desemnat cel mai bun mijlocas al anului 2013.

VIDEO Un astronaut surprinde o cometa in cel mai bun videoclip cu Pamantul

Unul dintre astronautii NASA a publicat pe YouTube cel mai bun videoclip in care joaca Pamantul. Partea mai buna, pe langa faptul ca materialul este 4K si prezinta Terra in cele mai frumoase imagini capturate vreodata, este ca astronautul a surprins si o cometa.

Dovada ca natura e cel mai bun pictor. Vezi cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii in adevaratele lui culori

Astrofotograful Nick Risinger a facut cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii. Pentru a surprinde fabulosul cer, Risinger a folosit sase camere astronomice, scrie Wired. Creatia astrofotografului nu este o.

Spaniolii au impacat si capra si varza. Messi, cel mai bun. Ronaldo, cel mai valoros

Cand ai doi jucatori de talia lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo este foarte greu sa te decizi care dintre acestia merita sa ia crema dupa un sezon 2012/2013 de fotbal spectacol.

Un adolescent din Iasi si-a ucis cel mai bun prieten, pentru un telefon

Un adolescent din Iasi si-a omorat amicul cu mainile goale, l-a abandonat pe un camp si i-a furat mobilul. Apoi a incercat sa-si ascunda crima. A mers la inmormantare, i-a carat crucea spre cimitir si i-a.

Gala Fotbalului Romanesc si-a desemnat laureatii anului 2013. Reghecampf, cel mai bun antrenor. Lista completa a castigatorilor

Pe langa Reghecampf, care a fost numit cel mai bun antrenor al anului, Tatarusanu a fost desemnat cel mai bun portar, iar Bourceanu cel mai bun jucator roman.

Szabolcs Szekely, de la ACS Poli, cel mai bun atacant roman al anului 2013

Distinctia a fost anuntata in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, organizata de Clubul Sportiv al Jurnalistilor CSJ) si Asociatia Fotbalistilor Romani AFR), care a avut loc marti seara, la Bucuresti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )