Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Comisiei LIBE, la Sinteza zilei. Moraes le taie avantul celor care o vad deja castigatoare pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Presedintele Comisiei LIBE, la Sinteza zilei. Moraes le taie avantul celor care o vad deja castigatoare pe Kovesi

Propaganda vuieste: a castigat Kovesi! Procuroror General european. Asa sa fie? Afla adevarul diseara, de la ora 21. 00! Cine decide cu adevarat viitorul procuror general. Este cineva suficient de puternic. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat, astazi, ca s-a intalnit cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, pe holurile Parlamentului si nu a avut o intalnire oficiala cu acesta.

Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a avut o intalnire stabilita cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, si nu este interesat de audierea Laurei Codruta Kovesi de marti.

Presedintele Comisiei LIBE, la Sinteza zilei. Dezvaluiri de ultima ora de la Bruxelles

Propaganda vuieste: a castigat Kovesi! Procuroror General european. Asa sa fie? Afla adevarul diseara, de la ora 21. 00! Cine decide cu adevarat viitorul procuror general. Este cineva suficient de puternic.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

iNTALNIRE-SOC: Dragnea si Dancila au discutat cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, cu o zi inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi(VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni dimineata, in biroul lui de la Camera Deputatilor, cu presedintele Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes,.

Sinteza zilei. Iata cum a mintit Kovesi la Bruxelles

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti seara de Comisia LIBE pentru postul de sef al Parchetului European. Citeste si: Sinteza zilei. Decizie-soc a Germaniei in cazul lui Kovesi Citeste si: Sinteza.

Sinteza zilei. Ce nu s-a vazut la TV in timpul audierii lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti seara de Comisia LIBE pentru postul de sef al Parchetului European. Citeste si: Sinteza zilei. Decizie-soc a Germaniei in cazul lui Kovesi A fost o audiere care a.

Sinteza zilei. Jocul perfid facut de Kovesi la audiere, devoalat: Minciuni, eschive, abureli

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti seara de Comisia LIBE pentru postul de sef al Parchetului European. Citeste si: Sinteza zilei. Decizie-soc a Germaniei in cazul lui Kovesi A fost o audiere care a.

Sinteza zilei. Vesti groaznice de ultima ora pentru Kovesi

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei dovada ca Laura Codruta Kovesi a mintit la audierea de la Bruxelles cand a fost intrebata de gradul profesional si a spus ca este singurul procuror care nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )