Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Donald Trump nu va participa nici anul acesta la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Presedintele Donald Trump nu va participa nici anul acesta la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Presedintele Donald Trump nu planuieste sa participe anul acesta la dineul Asociatiei Corespondetilor de la Casa Alba, anunta Variety. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP, declaratiile care au SOCAT iNTREAGA LUME: SUA a pierdut deja RAZBOIUL cu China

Razboiul comercial cu China a fost pierdut in urma cu mult timp, a afirmat miercuri presedintele american Donald Trump. Nu suntem intr-un razboi comercial cu China, acest razboi a fost pierdut in urma cu.

Donald Trump a anuntat ca 4.000 de militari ar putea fi trimisi la granita cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca vrea ca intre 2. 000 si 4. 000 de militari sa fie mobilizati la frontiera cu Mexicul in vederea opririi imigratiei clandestine, in timp ce omologul sau mexican denunta atitudinile amenintatoare ale miliardarului, relateaza AFP.

Donald Trump, in lupta cu marile companii americane

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, care a lansat inca de la sfarsitul lunii trecute atacuri la adresa grupului Amazon al lui Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta, potrivit clasamentului Forbes, continua sa acuze cel mai mare retailer online din lume ca beneficiaza de preturi incorect de mici din partea postei americane si ca nu plateste suficiente taxe. insa Amazon nu este singura companie luata in colimator de seful Casei Albe.

CBS Films va produce lungmetrajul Russian Roulette, povestea alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte

Lungmetrajul Russian Roulette, povestea alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte, adaptata dupa romanul cu acelasi nume scris de Michael Isikoff si David Corn, se afla in dezvoltare la CBS Films.

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump a coordonat operatiuni media pentru a-i discredita pe opozantii fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a autorizat o operatiune media secreta in favoarea fostului presedinte ucrainian, Viktor Ianukovici, care a inclus articole plasate in Wall Street Journal si alte site-uri americane dar si instruirea unor jurnalisti pentru a o ataca pe Hillary Clinton, informeaza The Guardian.

Donald Trump nu este suspect, pentru moment, in ancheta rusa a lui Mueller

Procurorul special american, Robert Mueller, le-a comunicat, luna trecuta, avocatilor presedintelui Donald Trump ca nu-l considera, in acest stadiu, suspect pe seful statului in ancheta rusa, dezvaluie The Washington Post WP), scrie Reuters.

Donald Trump nu este suspect pentru moment in ancheta rusa a lui Mueller

Procurorul special american Robert Mueller le-a comunicat luna trecuta avocatilor presedintelui Donald Trump ca nu-l considera, in acest stadiu, suspect pe seful statului in ancheta rusa, dezvaluie The Washington Post WP), scrie Reuters.

Tarile baltice i-au cerut lui Donald Trump sa le includa in scutul antiracheta

Liderii tarilor baltice, aflati la Washington, i-au cerut presedintelui american, Donald Trump, sa t.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )