Libnet.ro
UNICEF

08:30

Presedintele filialei PP-DD Bistrita, trimis in JUDECATA pentru ca a cerut MITA la ...

România Liberă România Liberă,
Presedintele filialei PP-DD Bistrita, trimis in JUDECATA pentru ca a cerut MITA la ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata a presedintelui interimar al organizatiei judetene PP-DD Bistrita -Nasaud, Octavian Luchian Seciu, sub acuzatia ca ar fi cerut mita, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor DNA, in perioada 22 -25 octombrie 2012, Octavian Luchian Seciu, in calitate de presedinte interimar al organizatiei judetene Bistrita-Nasaud a . continuă pe România Liberă

Presedintele PNL Gorj, Dian Popescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si uz de fals

Presedintele PNL Gorj, Dian Popescu, ales senator in 9 decembrie, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si uz de fals, intr-un dosar privind contracte derulate de Primaria Pestisani. Alaturi de.

Dan Diaconescu: PP-DD il va propune pe Victor Ponta pentru functia de premier

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, joi, la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1 TV, ca partidul pe care-l reprezinta il va propune pe liderulPSD,Victor Ponta, pentru functia de premier.

DNA: Primarul din Navodari, Nicolae Matei, trimis in judecata pentru dare de mita

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, aflat in arest din 15 noiembrie, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, dosarul urmand sa fie judecat de Tribunalul Constanta, informeaza Directia Nationala.

Cum a reusit PP-DD sa devina al doilea partid in sud-est.

Supriza alegerilor locale din Constanta este scorul obtinut de partidul lui Dan Diaconescu. Privit cu reticienta si zambete de catre adversari, PP-DD a reusit sa depaseasca Alianta Romania Dreapta. Cu alte cuvinte, de unul singur, PP-DD a castigat mai multe voturi decat PDL, PNTCD si Forta Civica. Potrivit Biroului Electoral Judetean, USL a obtinut 63,84% din voturile valabil exprimate in Constanta pentru Senat, iar pe locurile urmatoare s-au situat PP-DD, cu 17,57%, si ARD, cu 15,97%. In ceea .

Dan Diaconescu: PP-DD il va nominaliza pe Ponta pentru functia de premier.

Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a sustinut joi seara ca in cadrul negocierilor de la Cotroceni pentru functia de premier, ei il vor nominaliza pe Victor Ponta dar nu-l vor sustine in Parlament la acordarea votului de incredere, potrivit realitatea. net. Noi il vom propune pe dl Ponta, fiindca asa a vrut poporul sa fie dl Ponta premier, a spus Diaconescu intr-o interventie telefonica la B1TV. Intrebat daca il vor vota pe Victor Ponta in Parlament, Diaconescu a reactionat: Asta nu stiu daca o .

Situatie UMILITOARE pentru ARD in Gorj. PP-DD a obtinut un scor de TREI ori mai mare decat alianta PDL-istilor

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de.

Ioan Rus (PSD) si Iacob Ridzi (PP-DD), umar la umar in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa

Ioan Rus, candidatul PSD, si Monica Iacob Ridzi, candidatul PP-DD, in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa din Hunedoara au luptat si au terminat cursa pentru un loc de deputat umar la umar, distanta dintre cei.

Un fost mecanic a ajuns senator din partea PP-DD in urma redistribuirilor

A fost mecanic si sofer pana de curand, dar a ajuns senator de Timis din partea PP-DD, scrie Adevarul. in urma redistribuirilor, Ioan Iovescu a ajuns senator de Timis cu putin peste 8. 000 de voturi.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Gorj: USL obtine toate mandatele de deputat; PP-DD are ...

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) dupa centralizarea voturilor din jumatate dintre sectii, potrivit Mediafax. Conform presedintelui BEJ Gorj, Madalina Lunganoiu, candidatii USL in cele sase colegii de deputat din judet au obtinut intre 52,6% si 60,98%, cel mai mare procent fiind inregistrat .

DNA: Primarul din Navadori, trimis in JUDECATA pentru MITA.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pentru dare de mita. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului MATEI NICOLAE, primarul orasului Navodari, judetul Constanta, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si, in stare de libertate, a inculpatului VALCU NICOLAE, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de marturie mincinoasa si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )