Libnet.ro
UNICEF

15:45

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Gorj: USL obtine toate mandatele de deputat; PP-DD are ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Gorj: USL obtine toate mandatele de deputat; PP-DD are ...

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) dupa centralizarea voturilor din jumatate dintre sectii, potrivit Mediafax. Conform presedintelui BEJ Gorj, Madalina Lunganoiu, candidatii USL in cele sase colegii de deputat din judet au obtinut intre 52,6% si 60,98%, cel mai mare procent fiind inregistrat . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Candidatii USL castiga toate colegiile din Arges.

Candidatii Uniunii Social Liberale au castigat toate cele 13 colegii din judetul Arges - patru pentru Senat si noua pentru Camera Deputatilor, potrivit numaratorii paralele realizata de USL, liderul PC, Daniel Constantin, obtinand aproximativ 70 la suta din voturile electoratului, potrivit Mediafax. Potrivit estimarii USL Arges, realizata in urma numararii partiale a voturilor, USL a obtinut in judetul Arges in jur de 63 la suta din voturi, pe urmatoarele locuri clasandu-se ARD cu 14 la suta .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 GORJ: Dan Diaconescu NU INTRA in Parlament.

Dan Diaconescu nu intra in viitorul Parlament. Conform BEJ Gorj, Diaconescu a fost votat de 32,47% dintre alegatori, in timp ce contracandidatul sau, premierul Victor Ponta, a obtinut 60,98% din voturi, potrivit Realitatea. net. Duminica seara, in ciuda tuturor exit poll-urilor publicate de institutele de sondaje, Dan Diaconescu se credea invingator la Targu Jiu, in fata lui Ponta. Dan Diaconescu se lauda, pe OTV, ca ar fi obtinut la Targu Jiu 53,7% .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 TIMIS. USL castiga direct 13 colegii din 14. ...

USL castiga in mod direct in 13 din cele 14 colegii din Timis, senatorul Ilie Sarbu obtinand al treilea mandat, in timp ce Valeriu Tabara PDL) nu mai intra in Parlament, alti doi democrat-liberali, Vasile Blaga si Alin Popoviciu, asteptand redistribuirea si suplimentarea, arata rezultatele finale, potrivit Mediafax. Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis a finalizat, luni, centralizarea voturilor din judet, iar rezultatele arata ca un numar de cinci .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ilie Sarbu obtine aproximativ 65 la suta din voturi, ...

Ilie Sarbu, candidat in Colegiul 4 din Timis pentru un nou mandat de senator, a obtinut aproximativ 65 la suta din voturi, conform numaratorii paralele facute de USL Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit numaratorii paralele a USL Timis, Ilie Sarbu a obtinut un scor de aproximativ 65 la suta in Colegiul 4 pentru Senat. In localitatea Victor Vlad Delamarina, Sarbu a obtinut 95 la suta din .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - ...

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori, potrivit Mediafax. Ne-am facut datoria. Am castigat toate cele sase mandate - patru de deputati si doua de senatori - din Sectorul 1. A fost o lupta grea, dar pe care am reusit sa o castigam, a afirmat Chiliman. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%. Rezultatul ne .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Buzau: USL a castigat toate cele 10 mandate de ...

USL a castigat toate cele zece mandate de parlamentar din judetul Buzau si a obtinut aproape 70 la suta din voturile buzoienilor, in timp ce ARD a fost surclasata de PPDD, care are cu cateva procente mai mult, potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean, informeaza Mediafax. Potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Buzau, USL a castigat toate cele zece mandate de parlamentar din judet. Astfel, USL are 68,21 la suta la Camera .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: USL castiga 12 din 14 colegii; ARD va avea doi ...

USL a castigat in judetul Suceava, cu peste 50% din voturi, noua colegii de deputat si trei de senator, iar in urma redistribuirii si infiintarii de doua noi posturi de deputat ARD va obtine doi deputati si un senator, in timp ce PPDD va obtine un post de deputat, informeaza Mediafax. Potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Suceava, USL a castigat la Camera Deputatilor 59,41 la suta din voturi, ARD a obtinut 23,13 la suta din voturi, iar PPDD are 11,82 la suta din .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Victor Ponta obtine peste 60 %, un scor aproape dublu ...

Premierul Victor Ponta a castigat cel de-al treilea mandat de deputat la Targu Jiu, unde a obtinut peste 60,98 la suta din voturi, aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu, votat de 32,47% dintre alegatori, arata rezultatele partiale furnizate, luni, de BEJ Gorj, potrivit Mediafax. Victor Ponta a inchis Colegiul 6 din Targu Jiu si a obtinut un scor aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu. Astfel, dupa numararea voturilor din jumatate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )