Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele interimar de la Kiev indeamna Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei.

România Liberă România Liberă,
Presedintele interimar de la Kiev indeamna Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei.

Oleksandr Turcin, presedintele interimar al Ucrainei, a indemnat duminica Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei, informeaza Mediafax. Citeste si: Ucraina are un nou presedinte. Interimar Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Presedintele interimar al Ucrainei indeamna conducerea de la Moscova sa respecte optiunea europeana a ucrainenilor

Presedintele interimar ucrainean, Oleksandr Turcin, a indemnat, duminica, Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei, intr-un mesaj televizat adresat natiunii, potrivit AFP.

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov: Ucraina este pe cale sa alunece in prapastie

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov a declarat, intr-un discurs televizat adresat natiunii, ca Ucraina se afla pe marginea prapastiei unui default, relateaza AFP. Ucraina este pe cale sa alunece in.

Cine este Oleksandr Turcinov, presedintele interimar al Ucrainei: pastor evanghelist si ...

Presedinte interimar, Oleksandr Turcinov, ales duminica dupa destituirea lui Viktor Ianukovici, este un pastor evanghelist, autor de romane science-fiction, a carui cariera politica este indisociabila de cea a fostului premier Iulia Timosenko, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la sfarsitul anilor 90, cariera lui Turcinov, in varsta de 49 de ani, nascut la Dniepropetrovsk, in estul Ucrainei, o urmeaza pe cea a lui Timosenko, unul dintre liderii revolutiei portocalii din 2004, originara, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )