Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov: Ucraina este pe cale sa alunece in prapastie

Antena3 Antena3,
Presedintele interimar Oleksandr Turcinov: Ucraina este pe cale sa alunece in prapastie

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov a declarat, intr-un discurs televizat adresat natiunii, ca Ucraina se afla pe marginea prapastiei unui default, relateaza AFP. Ucraina este pe cale sa alunece in. continuă pe Antena3

Cine este Oleksandr Turcinov, presedintele interimar al Ucrainei: pastor evanghelist si ...

Presedinte interimar, Oleksandr Turcinov, ales duminica dupa destituirea lui Viktor Ianukovici, este un pastor evanghelist, autor de romane science-fiction, a carui cariera politica este indisociabila de cea a fostului premier Iulia Timosenko, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la sfarsitul anilor 90, cariera lui Turcinov, in varsta de 49 de ani, nascut la Dniepropetrovsk, in estul Ucrainei, o urmeaza pe cea a lui Timosenko, unul dintre liderii revolutiei portocalii din 2004, originara, .

Oleksandr Turcinov, liderul Parlamentului ucrainean, a fost numit presedinte interimar al Ucrainei

Presedintele Parlamentului ucrainean Oleksandr Turcinov va prelua interimar functia de presedinte al tarii in locul lui Viktor Ianukovici, destituit sambata, potrivit unei rezolutii adoptate duminica de.

Presedintele interimar de la Kiev indeamna Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei.

Oleksandr Turcin, presedintele interimar al Ucrainei, a indemnat duminica Moscova sa respecte optiunea europeana a Ucrainei, informeaza Mediafax. Citeste si: Ucraina are un nou presedinte. Interimar Stire in curs de actualizare.

Oleksandr Turcinov a fost insarcinat de Parlamentul ucrainean sa preia conducerea Cabinetului

Oleksandr Turcinov, ales anterior in functia de presedinte al Legislativului, a fost insarcinat, sambata, de Verhovna Rada Parlament), sa preia conducerea Cabinetului, pana la formarea unui Guvern de.

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Viktor Ianukovici: Ce se intampla acum in Ucraina este O LOVITURA DE STAT

UPDATE 16:30 -Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat sambata ca nu va cruta niciun efort pentru a pune capat varsarii de sange si a promis ca va ramane presedintele Ucrainei, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )