Libnet.ro
UNICEF

11:15

Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima sedinta a Consiliului European din mandat

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima sedinta a Consiliului European din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru Consiliul European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei), pe agenda aflandu-se subiecte importante precum lupta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere.

Ce au discutat presedintele Iohannis cu Hollande: despre aderarea la Schengen si Renault

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Paris, in cadrul conferintei comune de la Palatul Elysee cu presedintele Francois Hollande, ca a solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen si ca si-a exprimat increderea.

Subiectele Zilei: Cum va arata Centrul de Comanda al NATO din Romania; Scrisoarea Gabriel Resources catre presedintele Iohannis valoreaza o mica avere; Baronul PSD Ciuperca s-a intalnit cu Ponta, Sarbu, Oprisan si Dragnea pentru a numi un membru in CNI

Razboiul pandeste Romania. Putin, un doctor Frankenstein care vrea sa scoata Imperiul Tarist din mormantul istoriei. Presedintele Asociatiei pentru. Ce fac romanii cand evadeaza din sere. Povestile barbatilor care ajung in Mafie si ale femeilor care devin prostituate. In fata unui castig mic, la negru.

Presedintele Iohannis adreseaza luni Parlamentului primul mesaj de la preluarea mandatului. Ponta va asista la discurs

Presedintele Klaus Iohannis va adresa luni, de la ora 16. 00, un mesaj in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Premierul Victor Ponta va asista si el la discursul presedintelui, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Egipt colaboreaza cu Rusia pentru prima sa centrala nucleara

Cairo si Moscova au semnat, astazi, un acord preliminar pentru construirea primei centrale nucleare in Egipt, in regiunea Dabaa, din nordul tarii, a anuntat presedintele Abdel Fattah al-Sissi in prezenta omologului Vladimir Putin, scrie AFP.

Caru' cu Vedete: Madonna, aparitie scandaloasa la Premiile Grammy; Antonia vorbeste pentru prima data despre revenirea pe scena. de ce s-a razgandit?; Tribunul reformeaza manelele! Corneliu Vadim Tudor a compus versurile pentru o manea dedicata lui Dan B

Rihanna, Paul McCartney si Kanye West, un trio inedit! Rihanna, Paul McCartney si Kanye West au decis sa marcheze scena muzicala internationala si sa lanseze impreuna o melodie. Kanye West intrerupe discursul castigatorului Grammy Nemultumit de faptul ca Beyonce nu a castigat trofeul pentru Cel mai bun album la premiile Grammy.

Pretul aurului, speculat pentru prima data in acest an

Dupa o prima saptamana cu lichiditate slaba, in care flacara speculativa a palpait datorita petrolului, debutul celei de-a doua saptamani a lunii nu a dat prea mari sperante cu privire la cresterea volumelor.

Plafonul garantiilor pentru Prima masina este de 350 mil. lei

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )