Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele Iohannis a cerut activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a cerut activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE

Presedintele Romaniei a solicitat, marti, in videoconferinta sefilor de stat membri ai Consiliului E. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a semnat decretul! Decizia cruciala pentru sute de mii de romani. Ce parinti vor primi 75% din salariu

Vesti bune pentru parintii care nu au aveau cu cine sa-si lase copiii, dupa inchiderea scolilor! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat sambata Legea privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Presedintele Iohannis a semnat decretul care acorda zile libere parintilor atunci cand sunt suspendate .

A inceput videoconferinta in care Consiliul European analizeaza strategia anti-coronavirus. Primele imagini cu presedintele Iohannis, discutand cu premierul portughez Antonio Costa (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa la videocoferinta membrilor Consiliului European, care are ca tema creionarea unui raspuns la pandemia de COVID-19. intre timp, evenimentul deja a inceput, iar.

Tariceanu, ipoteza neasteptata: Presedintele Iohannis vrea sa se extraga din gestionarea crizei

Calin Popescu Tariceanu considera ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa se extraga din gestionarea crizei coronavirusului, odata cu semnarea decretului pentru declararea starii de urgenta. Tariceanu arata ca acest decret este unul cetos si prezinta multiple semne de intrebare.

Presedintele Iohannis va decreta stare de urgenta in Romania la inceputul saptamanii viitoare!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi, la conferinta de presa ce a succedat investirii noului Ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )