Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele Iohannis si-a numit consilier un fost politician PDL

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis si-a numit consilier un fost politician PDL

Klaus Iohannis l-a numit pe Cosmin Gabriel Popp, fost deputat din partea PD PDL in perioada 2004 2008, consilier in cadrul Secretariatului General al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, la Universitatea din Bucuresti: Justitia are obligatia de a face lumina in legatura cu Mineriadele. Nomenclaturistii veniti la conducere in 1990, deghizati rapid in aparatorii democratiei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent la Universitatea din Bucuresti, joi, in contextul in care aceasta perioada este marcata de implinirea a30 de ani de la Fenomenul Piata.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis ar putea emite un decret de stare de urgenta, care sa cuprinda exact ce vrea sa faca Guvernul in starea de alerta. PSD poate ramane cu votul, dar fara valoare (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea institui o stare de urgenta, iar in decret sa stipuleze exact ce vrea sa faca Guvernul in starea de al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )