Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu: Presedintele Iohannis ar putea emite un decret de stare de urgenta, care sa cuprinda exact ce vrea sa faca Guvernul in starea de alerta. PSD poate ramane cu votul, dar fara valoare (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Presedintele Iohannis ar putea emite un decret de stare de urgenta, care sa cuprinda exact ce vrea sa faca Guvernul in starea de alerta. PSD poate ramane cu votul, dar fara valoare (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea institui o stare de urgenta, iar in decret sa stipuleze exact ce vrea sa faca Guvernul in starea de al. continuă pe B1

Dezastrul adus de Traian Basescu pentru televiziunea Realitatea. Ce vorbe au adus o amenda usturatoare

Realitatea Plus a fost amendata din nou de Consiliul National al Audiovizualului. Postul TV de televiziune a primit 10. 000 de lei amenda, pentru mai multe afirmatii despre romi ale lui Oreste Teodorescu si ale lui Traian Basescu. Dezastrul adus de Traian Basescu pentru Realitatea Plus. CNA a sanctionat televiziunea cu amenda usturatoare Realitatea Plus a .

Ce ascunde Traian Basescu in scandalul pensiilor

Profesorul Dan Voiculescu il acuza pe Traian Basescu de ipocrizie.

Traian Basescu, despre clanurile tiganesti revenite in Romania si care nu respecta legea: Politia Locala trebuie sa se implice masiv. Informatiile pe care le-am primit sunt ca, in ultima perioada, sunt spargeri de locuinte tot mai multe (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a facut noi precizari, duminica seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician cu privire la clanurile tiganesti care au revenit in Romania.

Traian Basescu: Parte din clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza categoric sa respecte legile tarii. Politia si Jandarmeria sa neutralizeze fara menajamente gruparile de crima organizata. Peste sase luni va fi prea tarziu!

Fostul presedinte, Traian Basescu, avertizeaza, intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, asupra faptului ca parte dintre clanurile tiganesti clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza.

Traian Basescu, despre clanurile de interlopi revenite in tara: Peste 6 luni, o sa ne fie frica sa iesim pe strada seara

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza in legatura cu clanurile de interlopi care au revenit acasa si par a refuza respectarea legilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )