Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Kazahstanului vrea sa schimbe numele republicii. Afla motivul surprinzator.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Kazahstanului vrea sa schimbe numele republicii. Afla motivul surprinzator.

Suparat ca Mongolia atrage mai multi turisti decat Kazahstanul, Nursultan Nazarbayev, presedintele statului asiatic, vrea sa schimbe numele tarii, relateaza Mediafax. Nursultan Nazarbayev este un om politic controversat, care se afla la putere inca din 1989, cand a fost ales prim-secretar al Partidului Comunist al Republicii Sovietice Socialiste Kazahe. In 1991 a fost ales primul presedintele al noului stat independent Kazahstan, iar in 2011 si-a asigurat un nou mandat de cinci ani in fruntea . continuă pe România Liberă

Presedintele Kazahstanului vrea sa schimbe numele tarii

Nemultumit ca Mongolia atrage mai multi turisti decat Kazahstanul, Nursultan Nazarbayev, presedintele statului asiatic, a cautat o solutie pentru a remedia aceasta situatie. El a ajuns la concluzia ca tara trebuie sa-si schimbe numele tarii, aceatsa fiind ultima sa ambitie dintr-o serie lunga de proiecte neobisnuite.

Presedintele Kazahstanului vrea sa schimbe numele republicii.

Suparat ca Mongolia atrage mai multi turisti decat Kazahstanul, Nursultan Nazarbayev, presedintele statului asiatic, vrea sa schimbe numele tarii, relateaza Mediafax. Nursultan Nazarbayev este un om politic controversat, care se afla la putere inca din 1989, cand a fost ales prim-secretar al Partidului Comunist al Republicii Sovietice Socialiste Kazahe. In 1991 a fost ales primul presedintele al noului stat independent Kazahstan, iar in 2011 si-a asigurat un nou mandat de cinci ani in fruntea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )