Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sau consilier, Dan Mihalache, cu Ordinul National Steaua Romaniei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sau consilier, Dan Mihalache, cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidential Dan Mihalache, in prezent ambasador in Marea Britanie, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe istoricul Mihnea Berindei

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare post-mortem a istoricului Mihnea Berindei cu Ordinul National Serviciul Credincios, in grad de Cavaler.

Nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Serviciul de Informatii Externe a comunicat astazi, ca nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia institutionala dintre SIE si Presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, potrivit Hotnews. Reactia SIE vine la scurt timp dupa ce Presedintia a emis, joi dupa-amiaza, un comunicat in care a respins informatiile publicate joi de Evenimentul Zilei, potrivit carora Klaus Iohannis ar fi refuzat sa semneze un ordin executiv al SIE prin care romanul rapit in Burkina Fasso ar fi putut fi eliberat.

Presedintele Klaus Iohannis, anunt important despre lupta anticoruptie: Este vitala pentru Romania!

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat aceasta lupta este vitala pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si partenera sa. Daniela Schadt, se afla intr-o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie, oficialul german avand programate discutii politice cu presedintele Klaus Iohannis si cu prim-ministrul Dacian Ciolos luni si o vizita la Sibiu marti.

Sotia sociologului Marius Pieleanu, inaintata in grad de Klaus Iohannis: Presedintele a semnat si eliberarea din functia de procuror a Alinei Bica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete. Printre acestea si inaintarea in grad a sotiei sociologului Marius Pieleanu. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Ileana-Manuela.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele german Joachim Gauck: Summitul NATO trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, cu o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic

Summitul NATO de la Varsovia trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, unitate si coeziune, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu omologul sau german, Joachim Gauck, in care a pledat din nou pentru o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic al Aliantei.

Klaus Iohannis, avere pas cu pas. Cati bani au presedintele si sotia sa - vezi Declaratia de avere

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, sunt proprietarii a cinci locuinte, cu una mai putin dupa ce au pierdut un imobil in instanta, potrivit ultimei declaratii de avere a sefului statului,.

Klaus Iohannis a discutat subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European cu ambasadorii statelor UE

Subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European si obiectivele Romaniei la Summitul NATO s-au numarat printre temele discutiilor ce au avut loc, joi, intre presedintele Klaus Iohannis si ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care s-a pensionat in data de 13 iulie, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )