Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Pompierilor: Ati dat dovada, din nou, de profesionalism si curaj

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Pompierilor: Ati dat dovada, din nou, de profesionalism si curaj

Cu ocazia Zilei Pompierilor, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, in cursul zilei de duminica. Acesta a reamintit ca pompierii au dat dovada de curaj si devotament, in contextul pandemie de COVID-19,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care reduce varsta de pensionare pentru locuitorii din zonele afectate de poluare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone.

Presedintele Klaus Iohannis a schimbat din functie 12 ambasadori. Printre acestia se numara ambasadorul Romaniei in Rusia si in Ungaria

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete privind rechemarea mai multor ambasadori ai Romaniei, printre acestia aflandu-se si diplomati cu o vasta experienta, cum este cazul ambasadorului.

KLAUS IOHANNIS: Decizia sa deschidem scolile este corecta si necesara

Anul scolar va incepe la 14 septembrie si alegerile locale se vor desfasura la 27 septembrie, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o, ieri, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru rechemarea mai multor ambasadori, inclusiv a lui Vasile Soare, ambasadorul Romaniei in Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru rechemarea a 12 ambasadori, printre care si a lui Vasile Soare, ambasadorul Romaniei in Rusia, a lui Gabriel-Catalin Sopanda, ambasadorul Romaniei in Turcia, a Brandusei Ioana Predescu, ambasadoarea Romaniei in Olanda si a lui Razvan Rotundu, ambasadorul Romaniei in Finlanda.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu vrea sa schimbe Constitutia. Prefera s-o incalce

Ion Cristoiu l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa conferinta de presa din data de 9 septembrie 2020. A fost de la un capat la altul un lung sir de momente de campanie electorala angajata de presedinte in favoarea unui partid politic: PNL. Culmea a fost atinsa prin prezentarea PNL drept principal partid al tarii si drept castigator al alegerilor locale la un scor zdrobitor.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de Ziua Pompierilor: Zi dedicata bravilor aparatori ai vietilor si bunurilor puse in pericol de flacari

Duminica, premierul Romaniei a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor. Ludovic Orban a adus un omagiu tuturor celor care au dat dovada de curaj si au contribuit la salvarea Romaniei din momentele.

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Pompierilor: Sunt eroi ai zilelor noastre (FOTO)

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor. Acesta a amintit in postarea sa faptul ca ziua de 13 septembrie este o sarbatoare a.

Klaus Iohannis, criticat dur de catre un coleg de breasla: Sunt singurul care vede ca toate iesirile ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop?

Calin Popescu Tariceanu vine cu acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, numindu-l ficus solemn de la Cotroceni. intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul ALDE le cere parerea cetatenilor cu privire la discursul mincionos pe care, considera acesta, l-a avut Klaus Iohannis in cadrul declaratiei de presa de miercuri. Sunt singurul care vede .

Ziua pompierilor, marcata fara public si aplicatii demonstrative

ISU Calarasi defasura vineri un ceremonial restrans la unitatea de pe malul Borcei pentru a marca ziua de 13 septembrie cand se sarbatoreste ziua pompierilor.

Marcel Ciolacu (PSD), noi critici pentru Guvernul Orban: Copiii vor sa faca scoala si nu au culoare politica. Ati pasat responsabilitatea, dar banii i-ati dat doar primariilor peneliste

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat Guvernul Orban in pragul noului an scolar, acuzandu-i pe liberali ca au folosit bani publici pentru a cumpara primari la bucata. V-ati spalat rusinos pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )