Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis va participa in weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis va participa in weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca va participa la o parte din evenimentele comemorative dedicate victimelor de la tragedia Colectiv. Seful statului a explicat ca incendiul de la Colectiv a ramas o rana adanca pentru societatea romaneasca, provocand multa revolta dar si multe asteptari. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: Ce asteptari are de la viitorul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis vine in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si asteptarile pe care le are de la viitorul Executiv, dar si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa Justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis, despre mitingul unionistilor: Protestatarii au exagerat putin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca participantii la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania au exagerat.

Klaus Iohannis, despre viitorul armatei: Niciun stat nu e dispus sa renunte la o bucata asa mare de suveranitate pentru a exista o armata a UE

In cadrul unei mese rotunde cu teme de actualitate despre armata, eveniment organizat premergator Zilei Armatei, presedintele Klaus Iohannis a raspuns unor intrebari legate de prezentul si viitorul armatei romane.

Klaus Iohannis: Au iesit politicienii la TV ca in desenele animate, au topait care mai de care ca aparatori ai neamului. Presedintele Romaniei i-a dat o veste foarte proasta lui Dragnea: Cum sa pazeasca tara un penal?

Presedintele Klaus Iohannis discuta, miercuri, despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa justitiei.

Klaus Iohannis: De foarte multe, ori Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova. Trebuie sa-i lasam pe moldoveni sa-si aleaga singuri presedintele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, in ultimii ani, Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova, astfel ca, in loc sa fie sprijinite institutii, au fost sprijinite persoane.

Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati culturale in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri mai multe personalitati culturale, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, informeaza Agerpres. Este vorba despre regizorii Radu Afrim si.

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe Alexander Hausvater, Gianina Carbunariu, Marius Manole si publicatia Timpul

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe regizorii Alexander Hausvater, Radu Afrim, Gianina Carbunariu si Vava Stefanescu, actorii Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si publicatia Timpul, intr-o ceremonie care va avea loc, de la ora 16. 30, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Chiar daca nu se va semna acordul de liber schimb dintre UE si Canada, o sa gasim caile potrivite pentru a discuta despre eliminarea vizelor

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat, luni, putin trist ca negocierile dintre Uniunea Europeana si Canada, pe tema acordului de liber schimb, au esuat. Cu toate acestea, seful statului a dat asigurari ca Romania va gasi caile potrivite pentru a continua discutiile cu autoritatile canadiene, privind eliminarea vizelor.

Klaus Iohannis sustine ca decizia PNL de a-l propune pe Dacian Ciolos ca premier, dupa alegerile parlamentare, este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca decizia Partidului National Liberal de a-l propune pe premierul Dacian Ciolos sa ramana la conducerea Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, este o idee foarte buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )