Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: Ce asteptari are de la viitorul Guvern

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: Ce asteptari are de la viitorul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis vine in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si asteptarile pe care le are de la viitorul Executiv, dar si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa Justitiei. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis va participa in weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca va participa la o parte din evenimentele comemorative dedicate victimelor de la tragedia Colectiv. Seful statului a explicat ca incendiul de la Colectiv a ramas o rana adanca pentru societatea romaneasca, provocand multa revolta dar si multe asteptari.

Presedintele Klaus Iohannis, despre mitingul unionistilor: Protestatarii au exagerat putin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca participantii la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania au exagerat.

Adevarul Live, ora 15.00. Remus Borza, despre candidatura sa la parlamentare si programul economic al ALDE

Avocatul Remus Borza, candidat al ALDE pentru Camera Deputatilor, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 15. 00, de listele pentru parlamentare, campania electorala si programul economic al formatiunii pe care o reprezinta.

Klaus Iohannis, despre viitorul armatei: Niciun stat nu e dispus sa renunte la o bucata asa mare de suveranitate pentru a exista o armata a UE

In cadrul unei mese rotunde cu teme de actualitate despre armata, eveniment organizat premergator Zilei Armatei, presedintele Klaus Iohannis a raspuns unor intrebari legate de prezentul si viitorul armatei romane.

INTERVIURILE FNT. Actorul si profesorul Miklos Bacs vorbeste despre noua generatie in teatru la Adevarul Live, de la ora 14.00

Miklos Bacs este nu numai unul dintre cei mai apreciati profesori de actorie, ci si directorul galei Tanarului Actor HOP, care s-a desfasurat vara aceasta la Costinesti. Actorul va fi prezent la Adevarul Live, de la ora 14. 00, si va vorbi despre noua generatie de actori si perspectivele ca aceasta sa isi gaseasca un drum sigur si firesc mai departe.

INTERVIURILE FNT. Anca Hanu si Ionut Caras, despre teatrul clujean, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Doi tineri actori ai Nationalului clujean vin la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11. Anca Hanu si Ionut Caras dau viata unor personaje in doua spectacole pe care TNCN le propune in cadrul Festivalului National de Teatru, respectiv Clasa noastra si Linoleum.

INTERVIURILE FNT. Ion Rizea si Claudia Ieremia fac scene dintr-o casnicie la Adevarul Live, de la ora 11.00

Actorii Claudia Ieremia si Ian Rizea, de la Teatrul National din Timisoara, protagonisti ai mai multor spectacole de succes, printre care si Scene dintr-o casnicie, debutul in regia de teatru al lui Radu Jude, sunt invitati la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, ora 15.30. Violonistul Alexandru Tomescu va canta pe o vioara nascuta in whiskey

Dupa ce a cucerit intreaga lume cu muzica sa, violonistul Alexandru Tomescu a marcat, de curand, o premiera: lutierul sau va crea pentru el o vioara speciala, din lemn maturat jumatate de an in whiskey.

INTERVIURILE FNT. Lumea scenografului Helmut Sturmer s-a aratat la Adevarul Live

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati scenografi romani, cu o bogata activitate in tara si peste hotare, Helmut Sturmer este invitatul Interviurilor FNT la Adevarul Live, de la ora 14.

Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe Alexander Hausvater, Gianina Carbunariu, Marius Manole si publicatia Timpul

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe regizorii Alexander Hausvater, Radu Afrim, Gianina Carbunariu si Vava Stefanescu, actorii Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si publicatia Timpul, intr-o ceremonie care va avea loc, de la ora 16. 30, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )