Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu secretarul general al NATO (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu secretarul general al NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu secretarul general al NATO la Cotroceni, la ora 11:30, in cadrul unei vizite oficiale. De la ora 12. 20, cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna, iar la 12. 50 va. continuă pe B1

Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu fondatorul Stratfor, George Friedman: Parteneriatul strategic cu SUA, unul dintre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o intalnire cu George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor. in cadrul intrevederii, seful statului a dat asigurari privind.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu George Friedman, fondatorul STRATFOR. Ce a propus Friedman

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica STRATFOR.

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ambasada SUA de Ziua Independentei americane. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la ora 19. 30 la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 239-a aniversari a Zilei Independentei, la sediul Ambasadei SUA in Romania, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Receptie la Ambasada SUA, de Ziua Independentei: Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis participa joi seara la receptia data de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia zilei de 4 iulie, eveniment programat sa inceapa la ora 19. 30, otrivit unui anunt al.

Presedintele Klaus Iohannis: Comandament NATO, activat in septembrie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca un comandament NATO va fi activat in septembrie. Anuntul a fost facut in cadrul vizitei la sediul unitatii de integrare a fortelor stabilita in Bucuresti, informeaza.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ambasada SUA de Ziua Independentei americane

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la ora 19. 30 la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 239-a aniversari a Zilei Independentei, la sediul Ambasadei SUA in Romania, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Teatrul Masca a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la .

Teatrul Masca, decorat de presedintele Klaus Iohannis la 25 de ani de la infiintare

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintare,.

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, 1 iulie, la sediul Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu. Seful statului a participat la activitatile organizate cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )