Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau

Presedintele Klaus Iohannis l-a condus pe ultimul drum pe bunul lui prieten, Cristian Pavel, fost director adjunct al Regiei de Transport Public din Sibiu. Omul de afaceri a fost gasit mort in casa. Sotii.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni dimineata, la PalatulCotroceni, cu Valeriu Zgonea siCalinPopescu Tariceanu, relateazaB1 TV. Atat presedintele Senatului cat si cel al.

Klaus Iohannis intentioneaza sa transmita un mesaj in Plenul Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis va transmite un mesaj in plenul Parlamentului pe data de 9 februerie la ora 16:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului si-a anuntat intentia prin.

Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

Dupa ce Richard von Weizsacker, fost presedinte al Germaniei, si Jelio Jelev, fost presedinte al Bulgariei, s-au stins din viata, presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook, sustine ca va.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului, in 9 februarie

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis, luni, ca vrea sa se adreseze Parlamentului.

Klaus Iohannis, mesaj in plenul Parlamentului. Vezi cand il va transmite

UPDATE- Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, o scrisoare deschisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, in care le propune sa sustina un mesaj,.

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit programului.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )