Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

Dupa ce Richard von Weizsacker, fost presedinte al Germaniei, si Jelio Jelev, fost presedinte al Bulgariei, s-au stins din viata, presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook, sustine ca va. continuă pe B1

Fostul presedinte german Richard von Weizsacker a decedat la varsta de 94 de ani

Fostul presedinte al Republicii Federale Germane RFG) Richard von Weizsacker, considerat una dintre marile figuri morale ale Germaniei dupa razboi, a decedat la varsta de 94 de ani, a anuntat sambata presedintia germana.

Fostul presedinte al Germaniei Federale, Richard von Weizsacker, a murit

Fostul presedinte al Republicii Federale Germane, Richard von Weizsacker, considerat una dintre marile figuri ale tarii dupa cel de-al doilea razboi mondial, a murit la varsta de 94 de ani.

Richard von Weizsacker, fost presedinte al Republicii Federale Germane, a murit la 94 de ani

Fostul presedinte al Republicii Federale Germane, Richard von Weizsacker a murit la varsta de 94 de ani, informeaza AFP, citand Presedintia germana. Membru al Uniunii Crestin-Democrate CDU) condusa de.

Klaus Iohannis: Oricine ameninta modul de viata al oamenilor nascuti liberi se va intalni cu un raspuns pe masura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul intalnirii cu ambasadorii acreditati la Bucuresti ca desi e in functie de o luna, a avut tristul prilej de a exprima condoleante in doua situatii,.

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate

Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate.

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus.

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte Posada si a mancat la popota alaturi de militari

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri dupa-amiaza, la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vanatori de Munte Posada, care urmeaza sa plece in Afganistan, seful statului luand masa cu militarii, la popota unitatii, unde a mancat ciorba si mancare de fasole.

Klaus Iohannis: Evenimentele din 28-29 ianuarie 1990 trebuie iertate, dar nu pot fi uitate

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, la implinirea a 25 de ani de la evenimentele din ianuarie 1990, cand a avut loc primul protest al opozitiei organizat la Bucuresti dupa Revolutie, ca aceste momente.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )