Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

B1 B1,
Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit programului. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Demisia lui George Maior a fost trimisa de Klaus Iohannis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, prin care ii invita sa ia act de demisia lui George maior din functia de.

UPDATE Klaus Iohannis: Locul Romaniei este in spatiul Schengen, orice nelamuriri pe acest palier tin pur de considerente politice/ Relatiile cu Rusia, umbrite de criza ucraineana. Federatia Rusa sa respecte dreptul international

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca locul Romaniei este in zona Schengen, aratand ca tara noastra indeplineste criteriile de aderare la spatiul de libera circulatie si ca orice nelamuriri pe acest palier tin pur de considerente politice. UPDATE Vezi in material intregul discurs sustinut joi la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Oricine ameninta modul de viata al oamenilor nascuti liberi se va intalni cu un raspuns pe masura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul intalnirii cu ambasadorii acreditati la Bucuresti ca desi e in functie de o luna, a avut tristul prilej de a exprima condoleante in doua situatii,.

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus.

Klaus Iohannis propune Senatului si Camerei Deputatilor sa ia act de demisia lui George Maior din fruntea SRI

Presedintele Klaus Iohannis a propus joi celor doua camere ale parlamentului sa ia act de demisia lui George Maior din functia de director al Serviciului Roman de Informatii si sa se declare vacanta aceasta functie.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

Dupa ce Richard von Weizsacker, fost presedinte al Germaniei, si Jelio Jelev, fost presedinte al Bulgariei, s-au stins din viata, presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook, sustine ca va.

Teodor Atanasiu: Klaus Iohannis poate declansa procedura pentru numirea unui nou sef al SRI (VIDEO)

Prin-vicepresedintele PNl Teodor Atanasiu, membru in Comisia SRI, a declarat duminica seara in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV ca presedintele Klaus Iohannis poate declansa procedura de numire a u.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )