Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Maduro anunta ca vrea sa aiba o conversatie cu Donald Trump, dupa ce SUA au impus sanctiuni Venezuelei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Maduro anunta ca vrea sa aiba o conversatie cu Donald Trump, dupa ce SUA au impus sanctiuni Venezuelei

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a spus joi ca doreste o conversatie cu omologul sau american, Donald Trump, care a impus sanctiuni impotriva tarii sale. continuă pe România Liberă

in plina criza interna, Nicolae Maduro cere sa se vada cu Donald Trump

Maduro doreste sa poarte discutii cu Trump. Presedintele venezuelean doreste sa ii raspunda liderului de la Casa Alba la toate nelamuririle pe care le are despre regimul sau si vrea ca relatiile cu.

Donald Trump anunta ca a ordonat modernizarea arsenalului nuclear al SUA

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, in contextul comemorarii atacurilor atomice americane din Japonia si pe fondul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, ca a ordonat de la inceperea mandatului modernizarea arsenalului nuclear al SUA.

Donald Trump cere tarilor din intreaga lume sa aiba o atitudine dura si decisiva impotriva regimului de la Phenian

Donald Trump a felicitat tarile lumii care au luat deja o pozitie vizavi de programul balistic si nuclear al regimului de la Phenian, la doar cateva zile dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat.

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati. Washington si Seul nu renunta la exercitiile militare c

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump a anuntat ca solutiile militare impotriva Coreii de Nord sunt pregatite

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreii de Nord.

Donald Trump isi trimite ginerele sa discute pacea din Orientul Mijlociu

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a hotarat sa-l trimita pe ginerele sau, Jared Kushner, la intalnirea cu liderii regionali din Orientul Mijlociu. Acesta va fi insotit de negociatorul Jason.

Donald Trump ameninta din nou Coreea de Nord: Solutia militara este incarcata si armata

Presedintele Donald Trump a amenintat din nou, vineri, ca va folosi forta impotriva Coreii de Nord, afirmand ca optiunea militara este incarcata si armata, scrie AFP.

Donald Trump transmite un nou avertisment Coreei de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis vineri un nou avertisment Coreii de Nord, el afirmand intr-o postare pe Twitter ca armata americana si-a definitivat optiunile militare si este pregatita.

Donald Trump, mesaj pentru Vladimir Putin. Era ironic sau nu?

Presedintele american, Donald Trump, i-a multumit joi omologului sau rus, Vladimir Putin, pentru decizia de a reduce numarul diplomatilor americani la Moscova, explicand intr-un mesaj nuantat de ironie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )