Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele moldovean Igor Dodon, vizat din nou de o procedura de suspendare

Hotnews Hotnews,
 Presedintele moldovean Igor Dodon, vizat din nou de o procedura de suspendare

Mai multi parlamentari moldoveni au depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare privind refuzul presedintelui Igor Dodon de a numi noii membri ai guvernului desemnati de coalitia de guvernare, transmite Deschide. md. Parlamentarii coalitiei cer Curtii o noua suspendare a lui Dodon, similara cu cea din octombrie, cand presedintele pro-rus a refuzat numirea unui nou ministru al Apararii. continuă pe Hotnews

Igor Dodon isi incheie anul asa cum l-a inceput, cu o vizita la Moscova:I-am urat domnului Putin victorie in alegeri, il consider un lider remarcabil

Anul 2018 este unul de importanta cruciala pentru tarile noastre. In Federatia Rusa urmeaza sa aiba loc alegeri pentru functia de presedinte al tarii. I-am urat domnului Putin victorie in acest scrutin. Il consider un lider remarcabil in istoria Federatiei Ruse care a intors tarii sale statutul de mare putere mondiala, a scris presedintele moldovean Igor Dodon pe Facebook, potrivit Agora. md.

Igor Dodon a plecat din nou la Moscova: Rusia a fost si ramane a fi principalul nostru partener strategic

Igor Dodon a plecat luni, 25 decembrie, intr-o noua vizita de lucru la Moscova. Potrivit sefului statului, vizita are loc la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin. Presedintele va participa doua zile la intalnirea neformala a liderilor statelor CSI.

Igor Dodon solicita conducerii Gazprom o reducere de 10-15% pentru pretul la gaz livrat Republicii Moldova VIDEO

Igor Dodon a avut o intrevedere miercuri, 27 decembrie, la Moscova, cu directorul general al gigantului rus Gazprom, Alexei Miller. Presedintele tarii i-a solicitat acestuia sa faca o reducere de 10-15% la pretul la gaze livrat Republicii Moldova.

Igor Dodon: Peste zece ani, Moldova ar putea sa nu mai existe. Care este rolul Rusiei

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca peste zece ani tara pe care o conduce ar putea sa nu mai existe. Liderul de la Chisinau a sustinut, intr-un interviu pentru Clubul de presa.

Igor Dodon ia in calcul unirea Romaniei cu Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a analizat posibilitatea unirii tarii sale cu Romania, in cadrul unui interviu oferit Clubului de presa Rezonanta sociala. Daca,.

Igor Dodon vrea sa ofere cetatenie arhiepiscopului de Tiraspol si Dubasari, insase plange ca nu are acces in Transnistria

Igor Dodon sustine ca cei din conducerea de la Chisinau au accesul interzis pe teritoriul necontrolat din stanga Nistrului, fara o permisiune prealabila obtinuta de la autoritatile de la Tiraspol, insa si in acest caz nu li se garanteaza accesul. Presedintele spera ca aceasta problema va fi solutionata in anul 2018.

PAS: intr-un an de mandat Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis

Reprezentantii Partidului Actiune si Solidaritate PAS) sustin ca Igor Dodon este primul presedinte din istoria tarii care s-a lasat suspendat din functie. in primul an de mandat, Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis.

Peste zece ani Moldova ar putea sa nu mai existe. De ce a facut Igor Dodon aceasta afirmatie

Igor Dodon a declarat recent ca peste zece ani Moldova ar putea sa nu mai existe, daca la putere vor veni fortele politice care pledeaza pentru aderarea la NATO, dar nu partidele promoldovenesti, printre care se regaseste si Partidul Socialistilor.

Igor Dodon: Transnistria trebuie sa aiba dreptul la autodeterminare, daca Chisinaul va decide sa se uneasca cu Romania

Igor Dodon considera ca unul dintre pilonii ce ar sta la baza solutionarii problemei transnistrene ar fi ca Tiraspolului sa i se garanteze ca, daca Chisinaul decide sa se uneasca cu Romania, atunci Transnistria trebuie sa aiba dreptul la autodeterminare si la infiintarea propriului stat.

Simona Gherghe asteapta din nou barza!

Simona Gherghe asteapta din nou barza! Frumoasa prezentatoare tv are deja o fetita pe nume Ana. Simona si sotul sau, Razvan Sandulescu, isi doresc pentru micuta lor un frate sau o surioara. Acum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )