Libnet.ro
UNICEF

21:15

Igor Dodon: Transnistria trebuie sa aiba dreptul la autodeterminare, daca Chisinaul va decide sa se uneasca cu Romania

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Transnistria trebuie sa aiba dreptul la autodeterminare, daca Chisinaul va decide sa se uneasca cu Romania

Igor Dodon considera ca unul dintre pilonii ce ar sta la baza solutionarii problemei transnistrene ar fi ca Tiraspolului sa i se garanteze ca, daca Chisinaul decide sa se uneasca cu Romania, atunci Transnistria trebuie sa aiba dreptul la autodeterminare si la infiintarea propriului stat. continuă pe Adevărul

Peste zece ani Moldova ar putea sa nu mai existe. De ce a facut Igor Dodon aceasta afirmatie

Igor Dodon a declarat recent ca peste zece ani Moldova ar putea sa nu mai existe, daca la putere vor veni fortele politice care pledeaza pentru aderarea la NATO, dar nu partidele promoldovenesti, printre care se regaseste si Partidul Socialistilor.

Igor Dodon vrea sa ofere cetatenie arhiepiscopului de Tiraspol si Dubasari, insase plange ca nu are acces in Transnistria

Igor Dodon sustine ca cei din conducerea de la Chisinau au accesul interzis pe teritoriul necontrolat din stanga Nistrului, fara o permisiune prealabila obtinuta de la autoritatile de la Tiraspol, insa si in acest caz nu li se garanteaza accesul. Presedintele spera ca aceasta problema va fi solutionata in anul 2018.

Igor Dodon ia in calcul unirea Romaniei cu Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a analizat posibilitatea unirii tarii sale cu Romania, in cadrul unui interviu oferit Clubului de presa Rezonanta sociala. Daca,.

Igor Dodon a plecat din nou la Moscova: Rusia a fost si ramane a fi principalul nostru partener strategic

Igor Dodon a plecat luni, 25 decembrie, intr-o noua vizita de lucru la Moscova. Potrivit sefului statului, vizita are loc la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin. Presedintele va participa doua zile la intalnirea neformala a liderilor statelor CSI.

Igor Dodon a decorat doi lideri separatisti din Gagauzia cu Ordinul Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon i-a decorat sambata pe doi lideri ai miscarii separatiste din Gagauzia, de la inceputul anilor '90 - Mihail Kendighelean si Stepan Topal - cu Ordinul Republicii, numindu-i adevarati patrioti ai Moldovei, anunta Radio Chisinau.

Pavel Filip a inaintat repetat lui Igor Dodon aceleasi candidaturi la functiile de vicepremier si de ministru

Premierul Pavel Filip a inaintat repetat vineri, 22 decembrie, presedintelui Igor Dodon aceeasi lista de candidati pentru functiile de vicepremier si ministru. in conformitate cu prevederile Constitutiei, presedintele este obligat a doua oara sa accepte propunerile. Seful statului a declarat anterior ca nu se va supune acestor prevederi si va respinge candidaturile Executivului si pentru a doua oara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )