Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va fi prezent alaturi de Victor Ponta la lansarea candidatilor USL

B1 B1,
Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va fi prezent alaturi de Victor Ponta la lansarea candidatilor USL

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, va fi prezent, marti, 30 octombrie, in judetul Gorj, pentru inaugurarea statiei de epurare a apei de la Bumbesti Jiu. La acest eveniment va fi. continuă pe B1

Theodor Stolojan i-a scris lui Martin Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate interpreta politic

Europarlamentarul Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in.

Ponta: PDL exercita presiuni ca Orban sa fie respins si in plenul Parlamentului European.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta sustine ca europarlamentarii PDL exercita presiuni pentru ca Leonard Orban, care candideaza la un post in Curtea Europeana de Conturi, sa fie respins si in plenul Parlamentului European, adaugand ca acest razboi prostesc afecteaza interesele Romania, informeaza Mediafax. In comisie, Orban a fost picat cu voturile Elenei Basescu, Macovei si ale celorlalti de la PDL. Nu pot sa gasesc o situatie in care sa ne facem mai rau de ras si sa facem mai mult .

Presedintele Parlamentului European, prezent in Gorj, alaturi de premierul Ponta, in ziua lansarii candidatilor USL

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a va fi prezent marti, 30 octombrie, in judetul Gorj, pentru inaugurarea statiei de epurare a apei de la Bumbesti Jiu. La acest eveniment va fi prezent si premierul Victor Ponta, care va participa la lansarea candidatilor USL Gorj la alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )