Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele PNL Vaslui: E normal ca Antonescu sa fie candidatul USL la prezindetiale

Adevărul Adevărul,
Presedintele PNL Vaslui: E normal ca Antonescu sa fie candidatul USL la prezindetiale

Deputatul Florin Ciurariu, presedintele Organizatiei Judetene Vaslui a Partidului National Liberal PNL),a declarat ca anuntul facut de copresedintele USL Victor Ponta privind candidatura la alegerile prezidentiale a lui Crin Antonescu vine sa confirme un lucru stiut deja si absolut normal. continuă pe Adevărul

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astazi, dupa sedinta conducerii USL, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele PNL, ca potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014, conform surselor de presa.

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca, potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014. La.

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie. Aliantele cu PDL sunt interzise

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca, potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014. in ceea.

Ponta: candidatul USL la prezidentiale este Crin Antonescu.

Precizam foarte clar ca, in baza deciziilor luate azi, candidatul la prezidentiale este domnul Antonescu, candidatul la functia de prim-ministru nu-l mai anuntam, locul este ocupat de reprezentantul PSD, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, dupa dupa sedinta USL. Citeste si: Antonescu: Alegerile prezidentiale, pe 2 sau 9 noiembrie. Ponta: Candidatul USL la prezidentiale este Antonescu. Aliantele cu PDL, interzise Ponta a explicat ca USL va avea, prin liderii parlamentari, o intalnire in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )