Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca PNL va mari taxele, pentru ca Guvernul nu are venituri

Antena3 Antena3,
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca PNL va mari taxele, pentru ca Guvernul nu are venituri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit un interviu in care a vorbit despre tacerea Guvernului Orban in ceea ce priveste bugetul pe anul viitor si a spus ca PNL va mari taxele in 2021. Seful social-democratilor a vorbit si despre amenda primita de la politie, dupa ce a fost fotografiat la un restaurant, ignorand regulile impuse de pandemie. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate pe care toate partidele sa il asume ferm

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm, iar seful statului trebuie sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis sa cheme urgent toate partidele la consultari. Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, in conditiile epidemiei de Covid-19, un pact pe care toate partidele sa si-l asume ferm. in acest context, liderul.

Marcel Ciolacu: Premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a reactionat, sambata, pe Facebook, dupa ce liderul PNL Ludovic Orban a declarat ca premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile.

Marcel Ciolacu, despre fotografia din restaurant: A fost o greseala. Nu am vazut IGPR-ul sa faca conferinta de presa dupa ce premierul a baut si fumat in birou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si-a cerut scuze pentru faptul ca nu a respectat prevederile privind distantarea si masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, cand a fost la restaurant. Presedintele Camerei Deputatilor acuza Politia Romana de dubla masura in ceea ce priveste atitudinea fata de el, prin comparatie cu reactia acestei institutii la aparitia fotografiei facute in biroul premierului Orban.

Marcel Ciolacu a fost amendat ca a petrecut la restaurant fara a respecta masurile de distantare impuse de lege

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, care a fost surpins intr-un restaurant din Buzau, sambata seara, la o masa alaturi de alte 11 persoane, incalcand normele de distantare, a fost amendat. Cel putin asa sustin reprezentantii Politiei Romane.

Ciolacu a platit amenda, dupa ce a fost fotografiat fara masca intr-un restaurant. in fapt, lucrurile stau asa...

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si-a achitat amenda de 1. 250 de lei, dupa ce a fost fotografiat fara masca de protectie, la o masa dintr-un restaurant, alaturi de Mihai Tudose si Lucian Romascanu.

Eugen Tomac, despre imaginile cu Marcel Ciolacu la restaurant: PSD a sarbatorit alegerea lui Iordache. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a comentat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins, la sfarsitul saptamanii trecute intr-un restaurant din.

FOTO Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, surprinsi la masa cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu si fostul premier Mihai Tudose au fost surprinsi la o masa de la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare. Politistii din Buzau s-au deplasat la pensiune pentru a face verificari si au sanctionat angajatii pensiunii pentru ca acestia nu purtau masca. Politistii mai spun insa ca pe raza comunei unde se afla pensiunea este aplicabil scenariul verde. Vezi in articol cum se apara Ciolacu.

CIOLACU: Tot ceea ce se intampla in acest moment este o improvizatie, nu exista un plan coerent

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi, in legatura cu gestionarea pandemiei, ca tot ceea ce se intampla in acest moment este o improvizatie, nu exista un plan coerent si s-a incercat sa se reintroduca in sistemul STS altfel raportarile, conform Agerpres.

FOTO Marcel Ciolacu, fotografiat in restaurantul unei pensiuni nerespectand masurile de distantare. Reactia PSD

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, in restaurantul unei pensiuni, nerespectand masurile de distantare sociala au fost difuzate sambata seara de Realitatea Plus, senatorul PSD Lucian Romascanu explicand ulterior ca au fost trei grupuri la trei mese, ca poza e facuta cand s-au asezat toti la masa pentru scurt timp, si ca in urma apelului la 112 facut de cel care a facut fotografia, a venit si politia, care nu a constatat nereguli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )