Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele sirian: E nevoie de cel putin un an si de un miliard de dolari ca sa distrugem arsenalul chimic detinut

Adevărul Adevărul,
Presedintele sirian: E nevoie de cel putin un an si de un miliard de dolari ca sa distrugem arsenalul chimic detinut

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a angajat sa predea si sa distruga arsenalul chimic aflat in mainile guvernului sau, insa a avertizat ca va fi o operatiune complicata, care va dura cel putin un an si va costa cel putin un miliard de dolari, noteaza Europa Press si AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin 40 de morti in Mexic, din cauza furtunilor tropicale

Mexicul era afectat, ieri, de puternice intemperii care au provocat cel putin 40 de morti, aproximativ 230. 000 de sinistrati si zeci de mii de stramutati de sambata sub efectul a doua furtuni tropicale, Manuel, pe coasta pacifica, si Ingrid, in estul tarii, informeaza AFP.

VIDEO UPDATE Washington: Focuri de arma intr-un imobil al Marinei americane/ Bilantul victimelor a crescut: Cel putin 4 morti si 8 raniti

Trei focuri de arma au fost trase intr-o cladire de birouri apartinandn Marinei americane in cartierul Navy Yard din Washington, iar o persoana a fost ranita, a anuntat Marina SUA intr-un comunicat, potrivit AFP. Focurile au fost trase la ora locala 08:20 de un barbat. UPDATE Ora 17. 30 Surse din marina au declarat ca la acest moment este vorba de cel putin 12 victime: 4 morti si 8 raniti.

VIDEO UPDATE Washington: Focuri de arma intr-un imobil al Marinei americane/ Bilantul victimelor a crescut: Cel putin 12 morti

Mai multe focuri de arma au fost trase intr-o cladire de birouri apartinandn Marinei americane in cartierul Navy Yard din Washington, a anuntat Marina SUA intr-un comunicat, potrivit AFP. UPDATE 22:30Numarul persoanelor ucise este de cel putin 12, atacatorul ramne necunoscut, dar nu avem nici un motiv sa credem ca este vorba de un act terorist, anunta primarul Vicent Gray.

ACCIDENT in Canada: Cel putin cinci oameni au murit.

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, miercuri, intr-un accident intre un autobuz cu etaj si un tren, la nivelul unei treceri cu calea ferata, la sud de capitala canadiana Ottawa, relateaza AFP, conform Mediafax. Din cauza impactului, care a avut loc la ora locala 8. 48, ora Romaniei) si s-a soldat cu cinci morti potrivit politiei, locomotiva trenului a deraiat, a constatat un jurnalist AFP. In schimb, dupa accident barierele erau ridicate si intacte, .

UPDATE. Cel putin 12 morti, in atacul armat dintr-o unitate militara din Washington DC. Autorul atacului, decedat

Update 22. 18- Cel putin 12 persoane, inclusiv presupusul autor al atacului, au fost ucise, iar numeroase altele au fost ranite in incidentele armate comise luni la o baza navala din Washington, afirma.

UPDATE. Cel putin sase morti, in atacul armat dintr-o unitate militara din Washington DC. Autorul atacului, decedat

Update 20. 36 - Cel putin sase persoane au fost ucise, inclusiv presupusul autor al atacului, iar numeroase altele au fost ranite in incidentele armate comise luni la o baza navala din Washington, afirma surse.

UPDATE. Cel putin patru morti, in atacul armat din Cartierul general al fortelor navale ale SUA. Avioanele sunt tinute la sol

Update 18. 20 - Cel putin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost ranite in atacul armat comis luni la o baza navala din Washington, afirma surse citate de postul ABC, potrivit.

UPDATE. Focuri de arma la Cartierul general al fortelor navale ale SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre care doi politisti

Update 17. 45 - Cel putin cinci persoane, printre care doi agenti de politie, au fost impuscate in incidentul armat produs intr-o unitate a Fortelor Navale din Washington, anunta autoritatile americane.

Cel putin 20 de persoane au murit in Mexic, in urma unui uragan si a unei furtuni tropicale

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si peste 8. 000 au fost evacuate in Mexic din cauza intemperiilor provocate de uraganul Ingrid, venit din Golful Mexic, si furtuna tropicala Manuel, sosita dinspre Oceanul Pacific, au anuntat autoritatile, conform AFP.

TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8. 000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicala Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, in timp ce de uraganul Ingrid, la Golful Mexic, era asteptat cu infrigurare in statul Tamaulipas, unde urmeaza sa ajunga luni dimineata, transmite Mediafax. Ploile torentiale, inundatiile si alunecarile de teren provocate de furtuna Manuel, cea mai sangeroasa de pana in prezent cu 21 de victime, au cauzat moartea a 14 persoane .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )