Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a rugat pe liderii lumii sa-l sune direct pe celular

România Liberă România Liberă,
Presedintele SUA, Donald Trump, i-a rugat pe liderii lumii sa-l sune direct pe celular

Presedintele Donald Trump si-a dat numarul de telefon multor omologi, rugandu-i sa-l sune direct, daca au ceva de spus, fara sa mai treaca prin procedura securizata. continuă pe România Liberă

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Surse: Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Presedintele SUA Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, potrivit unor surse oficiale, citate de The Telegraph. Potrivit sursei citate, doi oficiali americani au.

Martin Schulz il numeste pe Donald Trump un distrugator al tuturor valorilor occidentale

Candidatul de centru-stanga la functia de cancelar al Germaniei, Martin Schulz, l-a acuzat marti pe presedintele SUA, Donald Trump, de distrugerea valorilor occidentale si subminarea cooperarii internationale, scrie Reuters.

Surse: Donald Trump este decis sa retraga SUA din Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice. Presedintele american va anunta oficial decizia in cateva zile

Presedintele american Donald Trump a decis sa retraga Statele Unite din Pactul global de lupta impotriva schimbarilor climatice, arata o sursa pentru Reuters. Totodata, Trump a anuntat miercuri pe Twitter ca isi va face publica hotararea in zilele urmatoare.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

FOTO. Donald Trump, din nou tinta glumelor pe Internet, dupa o postare neinteligibila pe Twitter. Glumele cu covfefe s-au tinut lant

Presedintele american Donald Trump a ajuns din nou tinta glumelor pe Twitter, dupa ce a postat pe reteaua de socializare un mesaj neinteligibil.

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale.

Donald Trump, critic la adresa Germaniei, dupa afirmatiile cancelarului Angela Merkel: Platesc mult mai putin decat trebuie pentru NATO si Armata

Presedintele american Donald Trump a critica, marti, Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu Statele Unite si pentru cel al cheltuielilor militare.

Phenianul anunta ca recentul test cu racheta a fost un succes. Donald Trump: Este o mare lipsa de respect fata de China

Coreea de Nord sustine ca cel mai recent test cu racheta, care a avut loc luni, a fost un succes. Presedintele american Donald Trump a condamnat autoritatile de la Phenian, precizand ca initiativa denota o mare lipsa de respect fata de China.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )