Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Traian Basescu cheama Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la intalnire

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu cheama Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la intalnire

Update 19. 35 - La randul sau, premierul Victor Ponta a declarat ca va merge singur la intalnirea cu seful statului. Eu singur, a spus Ponta. Update 19. 18 - Premierul Victor Ponta va participa singur la. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu cheama Guvernul la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu vrea consultari cu Guvernul Romaniei. Seful statului i-a invitat maine, la Cotroceni, pe membrii Guvernului. Guvern: Doar Ponta merge la intalnire. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu se intalneste joi cu echipa de experti FMI

Presedintele Traian Basescu va avea joi o intalnire cu echipa de experti a FMI, condusa de seful misiunii Fondului in Romania, Erik de Vrijer, au declarat marti pentru Mediafax surse oficiale.

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Ce urari a primit din partea politicienilor

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Diversi reprezentanti ai partidelor politice din Romania i-au transmis sefului statului urari cu ocazia zilei de nastere, fie ca a fost vorba de reprezentanti din PDL, PSD sau PNL.

VIDEO Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Ce urari a primit din partea politicienilor

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Diversi reprezentanti ai partidelor politice din Romania i-au transmis sefului statului urari cu ocazia zilei de nastere, fie ca a fost vorba de reprezentanti din PDL, PSD sau PNL.

Traian Basescu il primeste marti, la Cotroceni, pe procurorul-general adjunct al SUA, James Cole

Presedintele Traian Basescu il primeste marti, de la ora 19:00, la Palatul Cotroceni pe procurorul-general adjunct al Statelor Unite ale Americii, James Cole, informeaza Administratia Prezidentiale.

Traian Basescu cheama miercuri la consultari intregul Guvern/ Victor Ponta: Voi merge singur la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a invitat Guvernul la consultari miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, in conformitate cu prevederile articolului 86 din Constitutie, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca se va duce doar el la consultarile cu seful statului si nu va fi insotit de niciun alt membru al Cabinetului. As fi mers impreuna cu dl vicepremier ministrul de Finante, Florin Georgescu, n. r. ), dar dansul are la prima ora prima discutie cu cei de la FMI, cred ca e mai important sa discute cu FMI, a spus Ponta.

Traian Basescu cheama miercuri la consultari intregul Guvern

Presedintele Traian Basescu a invitat Guvernul la consultari miercuri, 11. 00, la Palatul Cotroceni, in conformitate cu prevederile art 86 din Constitutie, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

Traian Basescu a chemat Guvernul la consultari pe teme economice. Victor Ponta: Merg singur

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a invitat Guvernul la consultari miercuri, 7 noiembrie, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni. Potrivit unui comunicat transmis de Presedintie, temele de consultari,.

Ion Cristoiu: Ma astept ca Victor Ponta sa faca fite la intalnirea cu Traian Basescu. Este o telenovela interminabila

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat marti seara, alegerea premierului Victor Ponta de a merge singur la intalnirea de miercuri cu presedintele Traian Basescu, desi acesta invitase tot Guvernul. Mai mult,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )